Голос країни-8 – 4 випуск онлайн – сліпі прослуховування 18.02.2018

Голос країни

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-8 18 лютого на 1plus1.ua.

Поділитися:

18 лютого на глядачів телеканалу 1+1 чекає четвертий випуск сліпих прослуховувань нового сезону Голосу країни, зірковими тренерами якого стали Потап, Тіна Кароль, Джамала та Сергій Бабкін, а ведучими - Юрій Горбунов та Катерина Осадча. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прихильники Голосу країни можуть стати «тренерами» шоу

Пряма трансляція шоу Голос країни 8 сезон, 4  випуск онлайн:

Першим на сцену Голосу вийшов грузин із українською душею Анрі Болквадзе. Його виконання пісні Nino Katamadze Once In The Street не залишило байдужими Джамалу, Потапа та Сергія Бабкіна. Тренери зазначили, що спів Анрі був чуттєвим і схожим «на ковток свіжого повітря». А втім, співак обрав команду Джамали.

Довгоочікувана поява на сцені Голосу країни відомого коміка Юрія Ткача! Він виконав веселу пісню «Я і Сара» та розвернув усі червоні крісла. Його поява особливо потішила Сергія Бабкіна, адже вони разом брали участь в оновлених Танцях з зірками. Ткач та Бабкін виконали разом «свою пісню». Попри теплий прийом Юрій вирішив не брати подальшої участі в шоу. «Там є люди, які вміють співати крутіше!» - зазначив комік.

Наступним на сцену вийшов хлопець, який мріє стати українським Джастіном Бібером. Василь Демчук заспівав хіт John Legend – All of me, та обрав команду Тіни Кароль.

Четвертою на сцену вийшла Надія Пашкевич із піснею Dua Lipa - Blow Your Mind. Виконавиці не вдалося потрапити далі у шоу.

П’ятим на вокальну сцену вийшов Олександр Чекмарьов, якого прихильники Голосу знають як учасника гурту А17. Наразі хлопець будує співочу кар’єру самостійно. Під час «сліпих прослуховувань» він заспівав хіт Muse – Starlight, та обрав команду Бабкіна.

Наступною глядачі почули спів «української Ріанни» Мері Надемо. Її виконання знаного хіта Adele Hello не залишило байдужою Тіну Кароль.

Шостим на сцену вийшов співочий дизайнер Микола Серезітінов. Він виконав пісню гурту Stereophonics – Maybe tomorrow. Виконавцю довелося обирати між трьома тренерами – зрештою, він зупинився на Потапі.

Далі глядачі почули пісню українського гурту Hardkiss Антарктида у виконанні Оксани Чорної. Співачка обрала команду Тіни Кароль.

Наступним на сцену вийшов Олександр Пашков, виконавши пісню Rag’n’Bone Man – Skin. Співаку не вдалося розвернути червоні крісла.

Опісля глядачі Голосу країни почули всесвітньо відомий хіт Whitney Houston – I Will Always Love You. Таку складну та проникливу пісню обрала прокурор Наталя Білоусова – і «влучила» у серце Тіни Кароль.

Наступним спробував свої сили Костянтин Нікулін, виконавши пісню Reamonn – Supergirl. Однак хлопцеві не вдалося пройти у шоу.

Наступною учасницею «сліпих прослуховувань» стала Юлія Коловертних з піснею Paolo Nuttini – Iron Sky. На червоні кнопки натисли Тіна та Сергій, а втім Юлія Обрала команду Бабкіна.

Тринадцятим на сцену вийшов Олександр Мамедов із піснею О. Е. На небі. Виконавець не розвернув тренерські крісла. До речі, Сашко хотів побачитися Тіну Кароль, з якою зустрічався приблизно 15 років тому.

Останнім на сцену Голосу вийшов квартет Акорд із українською народною піснею Ой, чий то кінь стоїть. Чоловіче багатоголосся вразило всіх тренерів. Квартет обрав команду Тіни.

Новини по темі