Голос країни-9 – 11 випуск онлайн – нокаути 31.03.2019

Голос країни
Голос країни-9 дивитися онлайн
1plus1.ua

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-9 31 березня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі, 31 березня, глядачі побачили останній епізод вокальних нокаутів дев‘ятого сезону, які стали вирішальними для команди тренерів Dan Balan та Тіни Кароль

Цього разу міжнародний артист Dan Balan спробував остаточно полонити серце Тіни Кароль, наважившись на неочікуваний вчинок.

Вокальні нокаути продовжила команда Дана Балана. Першою на сцену вийшла Катерина Бєгу. Дівчина виконала пісню Земфіри «Маечки». Зірковий тренер посадив виконавицю на перший стілець. 

Наступним на сцену вийшов Жоао Енрікеж з композицією  I'm yours. Учасник, на жаль, залишив шоу Голос країни, не сівши на жоден зі стільців.

Далі боровся за своє право продовжувати участь у Голосі країни-9 Олександр Мороз. Він виконав композицію Майкла Джексона Who is it. Тренер Дан Балан прийняв рішення попрощатися з талановитим учасником.

Гіоргі Дарахвелідзе вийшов на вокальний ринг наступним і виконав пісню гурту Океан Ельзи «Сьюзі». Хлопець сів на четвертий стілець.

По-новому зазвучала на сцені головного вокального шоу країни гуцулка Марина Фіжделюк.  Дівчина виконала пісню Anywhere і відразу покинула проект. 

Улюбленець публіки Рафі Хейтам боровся за право виступити у прямих ефірах з піснею Dudu. Дан Балан посадив учасника на четвертий стілець.Таким чином, Гіоргі Дарахвелідзе покинув проект Голос країни-9. До прямих ефірів від команди Дана Балана потрапляють Катерина БєгуРафі Хейтам, В'ячеслав Кретов та Оксана Муха.

Продовжила шоу команда Тіни Кароль.

Андрій Хайат вийшов на сцену першим з української народною піснею «Летить галка через балку». Виконавець сів на перший стілець. 

Наступною на вокальний ринг вийшла Ксенія Бахчалова з проникливою піснею Hijo de la luna. Тіна Кароль посадила виконавицю на перший стілець. 

Найстарша учасниця Голосу країни-9 Лідія Горошко боролася за участь у прямих ефірах, заспівавши пісню Софії Ротару – «Тече вода». Пані Лідія покидає вокальне шоу.

Далі на сцені Голосу країни-9 по-чоловічому звучала Ріана, а саме її пісня Don’t stop the music у виконанні  Данила Однораленко. Зірковий тренер Тіна Кароль високо оцінила вокальну майстерність хлопця та попросила його сісти на третій стілець.

Квартет «Leon Vochi» співав пісню Олександра Пономарьова «З ранку до ночі». Хлопці сіли на четветрий стілець, посунувши Данила Однораленка на четверте місце. 

Продовжив боротьбу за участь у прямих ефірах Артем Ліска з піснею Hotline Bling. Тіна Кароль запросила Артема сісти на четвертий стілець.Натомість Данило Однораленко покинув проект Голос країни-9.

Феноменальний співак Девід Аксельрод виконав пісню Writings on the wall і посів перше місце. На жаль, Артем Ліска покидає шоу. 

Дарья Храмова вийшла на сцену наступною та виконала потужну композицію Dangerous Woman. Тіна Кароль прийняла рішення попрощатися з талановитою учасницею. 

Завершила нокаути Ніка Тупілко. Її проникливе виконання пісні гурту Бумбокс «Вахтерам» дало дівчині пропуск до прямих ефірів. Гурт «Leon Vochi», на жаль, покинув проект за крок до півфіналу.

Представлятимуть команду Тіни Кароль у прямих ефірах шоу Голос країни-9 – Ніка ТупілкоДевід Аксельрод, Ксенія Бахчалова та Андрій Хайат.

Новини по темі