"Голос країни" презентував однойменний саундтрек у День Незалежності України: де послухати

Голос країни
Голос країни презентував однойменний саундтрек у День Незалежності України: де послухати

Прем'єра саундтреку "Голос країни": слухайте у всіх маркетплейсах (посилання).

Поділитися:

24 серпня, у День Незалежності України, відбулась довгоочікувана прем’єра однойменного саундтреку "Голос країни", який виконали усі тренери 13 сезону проєкту. Продюсером треку став сонграйтер, співзасновник лейблу ENKO та тренер-дебютант Іван Клименко. У створенні тексту саундтреку брали участь усі тренери, зокрема Юлія Саніна, яка була авторкою усіх пісень гурту The Hardkiss.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП фактів, які ви хотіли знати про новий європейський сезон “Голосу країни-13”

Пісня вже доступна у всіх цифрових маркетплейсах світу (крім територій країни агресорки) за посиланням.

Обкладинкою треку стала абстрактна візуалізація музичних хвиль, яку можно побачити у бренд-стилі “Голосу країни-13”, що було створено за допомогою штучного інтелекту.

Нагадаємо, третього вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться довгоочікувана прем’єра європейського сезону “Голосу країни”. В легендарні червоні крісла “Голосу країни-13” сіли суперзірки сучасності та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA. За новими правилами, команди тренерів цього року складатимуться із 10 співаків, які стануть справжніми амбасадорами української музики у Європі.

Де дивитись "Голос країни-13"

► Прямий ефір із 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ”, Мegogo та на інших ОТТ-платформах (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).

► Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ (на території України), а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” (епізоди можна буде подивитися по всьому світові).

"Голос країни" у соцмережах:

Facebook
Instagram
YouTube

Новини по темі