Голос країни 7 сезон 13 випуск онлайн – прямий ефір 16.04.2017​

Голос країни

Дивіться онлайн трансляцію шоу «Голос країни 7» 16 квітня на 1plus1.ua.

Поділитися:

16 квітня о 21:00 на телеканалі «1+1» стартує другий етап шоу «Голос країни 7» – «прямі ефіри», за результатами якого визначаться суперфіналісти.

У святковому півфіналі сьомого сезону тренери здивують неочікуваними тріо зі своїми підопічними, а зіркові гості спеціально для глядачів «Голосу країни» вперше виконають свої нові пісні.

​Цієї неділі на сцені «Голосу країни-7» виступлять Анна Кукса та Наіле Ібраімова з команди Джамали; Олександр Клименко та Katya Chilly з команди Тіни Кароль; Віра Кекелія та Марта Адамчук з команди Сергія Бабкіна, а також Роман Руссу й Інгрет Костенко з команди Потапа. Дивіться початок програми «Голос країни 7» о 21:00 на «1+1».

Онлайн-трансляція шоу буде доступна на нашому сайті! Дивись прямий ефір «Голос країни 7» сезон 12 випуск 16.04.2017 онлайн!

У команді кожного тренера лишилося по 2 учасники. Кожен з них виконає сольну пісню та заспіває дуетом із наставником. Доля учасників залежатиме від глядацького голосування та оцінки тренером. Лінії для голосування будуть відкритими ще до початку виступу учасників. Зауважимо, що з одного номеру можна надіслати не більше 50 повідомлень чи дзвінків з номером улюбленого конкурсанта.

Кожен тренер має 100 відсотків, які від розділить між двома учасниками. Глядацькі смс та дзвінки також переведуться у відсотковий еквівалент, які додадуться до тренерських. Чия відсоткова сума виявиться більшою – той і пройде до суперфіналу! ​

Вокальний вечір відкриває тренер «Голос. Діти» – Monatik із прем’єрою пісні «Ударились в любовь».

Першою у боротьбу вступає команда Сергія Бабкіна. Нагадаємо, до півфіналу пройшли сильноголосі Марта Адамчук та Віра Кекелія.

Марта Адамчук, яка пройшла до півфіналу завдяки глядацькій підтримці, виконала пісню Олександра Пономарьова «Зіронька».

Якщо ви бажаєте проголосувати за Марту Адамчук – дзвоніть за номером 0900 307 807 та відправляйте смс із кодом 07 на номер 7914.

Наступною виступила Віра Кекелію, яку у півфінал привів Сергій Бабкін. Дівчина виконала пісню Софії Ротару «Запроси мене у сни».

Підтримати Віру Кекелію можна відправивши смс-повідомлення із кодом 05 на номер 7914 чи подзвонивши за номером 0900 307 805.

Вперше у сьомому сезоні учасники проекту заспівали на одній сцені зі своїм тренером. Марта Адамчук, Віра Кекелія разом із Сергієм Бабкіним виконали його пісню «Забери».

Сергій Бабкін віддав відсотків Марті Адамчук 45, а Вірі Кекелії – 55 відсотків. Від глядачів Марта і Віра отримали по 50 відсотків.

Отже, до суперфіналу проходить Віра Кекелія.

У бій за місце у суперфіналу вступає команда Джамали. Нагадаємо, за результатами чвертьфіналу лишилися Наіле Ібраімова та Анна Кукса.

Кримчанка Наіле Ібраімова виконала неймовірний мікс пісень «Bizim taraf» і Mahmut Orhan feat. Sena Sener «Feel».

Якщо ви бажаєте перемоги Наілє – відправляйте смс-повідомлення із кодом 03 на номер 7914 та дзвоніть за номером 0900 307 803. З одного номеру можна підправити не більше 50-ти смс повідомлень і стільки ж разів зателефонувати.

Тендітна житомирянка Анна Кукса виконала пісню Гайтани «Шаленій».

Щоб підтримати Анну, відправляйте смс із кодом 04 на номер 7914 та дзвоніть за номером 0900 307 804.

Джамала разом з підопічними Наіле та Анною заспівала композицію Christina Aguilera «Beautiful».

Джамала віддала відсотків Наіле Ібраімовій 51, а Анні Куксі – 49 відсотків. Від глядачів Наіле отримала відсотків 45, а Анна – 55 відсотків.

Отже, до суперфіналу проходить Анна Кукса.

На вокальний ринг виходить команда Потапа. Нагадаємо, до півфіналу отримали квитки мужній Роман Руссу та космічна Інгріт Костенко.

Роман Руссу виконав пісню Й. Кобзона «Где-то далеко».

Щоб підтримати Романа відправляйте смс-повідомлення із кодом 10 на номер 7914, або дзвоніть за номером 0900 307 810.

Казкова Інгріт Костенко чуттєво заспівала композицію Квітки Цісик «Кохання».

Якщо ви хочете подарувати Інгріт квиток у суперфінал, телефонуйте за номером 0900 307 812, а на короткий номер 7914 відправляйте смс із кодом 12.

Потап разом з Інгріт та Романом виконали хіт цієї весни «Между нами тает лед» гурту Грибы.

Потап віддав відсотків Роману Руссу 49, а Інгріт Костенко – 51 %. Від глядачів Роман отримав відсотків, а Інгріт – відсотків.

Отже, у суперфіналі виступатиме Інгріт Костенко.

Останньою сьогодні змагатиметься команда Тіни Кароль. Нагадаємо, у півфіналі виступатимуть Katya Chilly та Олександр Клименко.

Неймовірна Katya Chilly виконала українську народну пісню «Яблунька».

Щоб підтримати Катю телефонуйте за номером  0900 307 813,  або відправляйте смс із кодом 13 на номер 7914.

Тіна Кароль разом з підопічними Katya Chilly та Олександр Клименком виконала пісню «Думи мої, думи». Тіна Кароль віддала Katya Chilly відсотків 55%, а Олександру Клименку – 45%. Від глядачів Katya Chilly отримала відсотків 7%, а Олександр – відсотків 93%. Отже, у суперфіналі виступатиме отець Олександр.

Новини по темі