Голос країни: 3 найщемливіші виступи 13-го сезону

Голос країни
Голос країни: найщемливіші виступи 13-го сезону, які зворушують до сліз - відео

Дивіться відео найзворушливіших виступів учасників Голосу країни-13

Поділитися:

Голос країни-13 знов в ефірі на телеканалі 1+1 Україна, щоб дарувати натхнення та заряд позитиву у ці непрості часи та стати для глядачів справжньою музичною терапією.

З 22 червня щосуботи о 20:00 вас чекають щирі емоції, неймовірні голоси та кращі пісні, які надихають і надають сил.

У цьому матеріалі зібрали три найзворушливіші виступи 13-го сезону Голосу країни, які не залишили байдужими ані глядачів, ані тренерів.

Юрій Городецький - Браття Українці

Юрій Городецький розчулив глядачів та довів до сліз тренерку Надю Дорофєєву на крос-батлах у 8 випуску 13 сезону Голосу країни. Дорофєєва була настільки зворушена виступом військового ЗСУ, що не змогла стримати сліз у прямому ефірі. Городецький, який є командиром взводу 28-ї окремої механізованої бригади імені лицарів Зимового походу, виконав гімн Оборони України, пісню групи Шабля Браття Українці.

Олександра Ліщук - Місто Марії

Олександра Ліщук виконала авторську пісню Місто Марії на сліпих прослуховуваннях у 1 випуску 13 сезону Голосу країни та зворушила своїм виступом усіх присутніх. Дівчина, яка родом з Маріуполя, також розчулила історією своєї сім'ї і розповіла, що на початку повномасштабної війни родичі залишалися в місті, тоді як сама вона знаходилася в Києві і не могла додзвонитися до них. Але у березні її сім'ї вдалося виїхати з Маріуполя на Західну Україну. Саме тоді Олександра написала свою пісню Місто Марії.

Влад Пелих — BRONIA

Влад Пелих виконав пісню BRONIA Jerry Heil & Ochman на сліпих прослуховуваннях у 2 випуску 13 сезону Голосу країни. Він довів до сліз тренера Артема Пивоварова своїм виступом, який присвятив польському народу в якості подяки за допомогу українцям під час повномасштабного російського вторгнення.

Голос країни — це не просто музичний проект, а справжня родина, де талановиті українські виконавці знаходять свою дорогу до успіху, а глядачі одержують заряд позитиву та віри у краще майбутнє.

Нагадаємо, тренерами європейського сезону Голос країни-13 стали Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROEVA.

Дивіться Голос країни-13 на телеканалі 1+1 Україна у суботу о 20:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музика, яка надихає: топ-5 найпопулярніших виступів 13 сезону проєкту Голос країни

Новини по темі