Хто пройшов у суперфінал "Голосу країни-13": відомі перші фіналісти

Голос країни
Стали відомі перші суперфіналісти Голосу країни-13

Визначились перші фіналісти на "Голосі країни-13": хто пройшов у суперфінал?

Поділитися:

На телеканалі "1+1 Україна" показали сьомий епізод європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA. Дивіться "Голос країни" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": за кого з учасників крос-батлів ви вболіваєте (опитування)

Оновлений формат півфіналу проходить за новими правилами. Відтепер учасники з різних команд змагаються між собою. Під час ефіру тренер кидає виклик іншому тренеру, виставляючи на сцену свого учасника, а той своєю чергою приймає виклик і запрошує на сцену такого вокаліста, який стане своєму опоненту достойним конкурентом. На сцені учасники по черзі співають підготовлені пісні, а переможця “кросбатлу” обирають глядачі у залі завдяки спеціальному застосунку у своїх телефонах. На голосування у глядачів є 30 секунд, після чого ведучі роєкту Катерина Осадча та Юрій Горбунов оголошують переможців “кросбатлу”. 

Хто пройшов у суперфінал "Голосу країни-13"

Роман Панченко

Роман Панченко першим вийшов на "кросбатли". Підопічний DOROFEEVA за місце у фіналі змагався з учасницею команди Івана Клименка - Єлизаветою Шафорост. Роман вразив неперевершеним виконанням Formidable. Як зізналась Надя Дорофєєва, пісню вони змінили всього за пару днів до виступу. За результатами голосування у глядацькій залі, з результатом 85 голосів Роман Панченко потрапив до суперфіналу. 

Влад Пелих

Наймолодший учасник "Голосу країни-13", підопічний Юлій Саніної Влад Пелих заспівав пісню відомого польського виконавця. Як зазначила тренерка, це було в знак шани та подяки полякам за їх гостинність та допомогу. На кросбатлах суперником Влада були дует Олександра Ройко та Ольга Щербак. Рішенням глядачів Влад Пелих з 72-ма голосами потрапив у фінал "Голосу країни".

Михайло Панчишин (Ptashkin)

Михайла Панчишна Артем Пивоваров обрав суперником для підопічної Юлій Саніної — Марії Стасюк. Ветеран війни виконав "Біля Тополі" SHUMEI та за результатами голосування глядачів у залі пройшов у суперфінал. Михайло вкотре наголосив, що прийшов на "Голос країни" заради своїх побратимів. 

Анастасія Чабан (STASYA)

Іван Клименко виставив Анастасію Чабан на "кросбатли" проти підопічного Артема Пивоварова Влада Шерифа. Анастасія, більш відома як STASYA, заспівала хіт гурту "Антитіла" - "Фортеця Бахмут" у власній обробці. Як зазначив Іван Клименко, Анастасія лишила лише приспів, а куплет написала сама від імені усіх жінок, які вдячні воїнам, що боронять Україну. Рішенням глядачів з 87 голосами STASYA вийшла в суперфінал "Голосу країни-13".

Інші фіналісти визначаться у наступному ефірі “Голосу країни-13” — 22 жовтня 2023 року. 

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новини по темі