Хто став першим учасником "Голосу країни-13" і кого з тренерів обрав

Голос країни
Перший учасник "Голосу країни-13" та його вибір тренера: відео

3 вересня о 21:30 на "1+1 Україна" стартував європейський, тринадцятий сезон "Голосу країни".

Поділитися:

Голос України звучить в Європі: тринадцятий сезон головного вокального проєкту "Голос країни-13" офіційно розпочато! Кому з учасників вдалося першому вразити цьогорічний склад тренерів — self-made артистку Юлію Саніну, музичного продюсера, співзасновника лейблу ENKO Івана Клименка, зірку номер 1 в Україні Артема Пивоварова та обличчя сучасної музики та тренерку-переможницю "Голосу країни-11" DOROFEEVA.

Харків'янка Галина Почанівська першою вийшла на сцену "Голосу країни-13", зйомки якого проходять у Варшаві за підтримки одного з найпопулярніших польських мовників та на їх потужностях. Новий сезон покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу і талант по всьому світу.  Галина нині живе в Німеччині, де працює в хорі. Підкорювати тренерів дівчина вийшла оригінальним виконанням хіта KUPALA від Jerry Heil, alyona alyona та Ela.

"Я з міста Харкова, але зараз працюю та живу в Німеччині. Співаю в церковному хорі, але він український. Ми співаємо і народні пісні, і сучасні, і святу мессу", — розповіла про себе Галина.

Галина Почанівська

Дебютантка "сліпих прослуховувань" миттю вразила оновлений склад тренерів 13-го сезону "Голосу країни". Першою до дівчини розвернулася Юлія Саніна, потім Артем Пивоваров, Іван Клименко та Надя Дорофєєва. Після спілкування з тренерами Галина віддала перевагу Юлії Саніній, таким чином ставши першою учасницею в її команді.

"Я натиснула на кнопку першою. Чому? Тому що я повірила вам з перших нот. Я хочу, аби цей сезон почався максимально сильно, позитивно. Крім того, це улюблена пісня мого сина. І ви вионали її по своєму, додали туди такі цікаві оперні партії. Ви розкрили свій голос", — прокоментувала виступ учасниці Юлія Саніна. 

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивится проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі