Хто витримає нокаути та потрапить у прямі ефіри Голосу країни-9

Голос країни

Не пропустіть вирішальний момент Голосу країни-9

Поділитися:

31 березня складне рішення доведеться зробити і тренерам найвокальнішого проекту країни. Тож у зв’язку з днем виборів, Голос країни-9 розпочнеться о 21:30. Передуватиме вокальному шоу новинний марафон ТСН «Вибір країни», який транслюватиметься в ефірі 1+1 до 21.30, а після завершення Голосу країни знову повернеться в ТБ-ефір. 

Телеглядачі каналу 1+1 побачать останні нокаути дев‘ятого сезону, які стануть вирішальними для команди тренерів Dan Balan та Тіни Кароль. Та вже у неділю всі дізнаються хто з кандидатів на звання «Голос країни» пройде у прямі ефіри, а хто покине перегони за крок до перемоги.

Минулого разу свої команди до ефірів вже встигли зібрати Потап та MONATIK. Частково розпочали нокаути команда Dan Balan. По результатам минулого випуску на перше крісло сів боксер-серцеїд Вячеслав Кретов, на друге львів’янка Оксана Муха, а на четверте одесит Володимир Зайончковський, який своїм виступом змусив Тіну Кароль танцювати.

Цього разу міжнародний артист Dan Balan спробує остаточно полонити серце Тіни Кароль, наважившись на неочікуваний вчинок. Підтверджуючи репутацію справжнього спокусника, співак спробує «вкусити» об’єкт своєї пристрасті. Чим закінчиться його сміливий флірт, глядачі дізнаються вже цієї неділі.  

Вже цього ефіру на сцену «Голосу країни» готуються вийти й інші підопічні Dan Balan: репетитор англійської мови з Анголи Жоао Енрікеж, дівчина з минулого Dan Balan Катерина Бегу, романтик Олександр Мороз, грузин Гіоргі Дарахвелідзе, гуцулка Марина Фіжделюк, прихильник українського «Голосу країни» з Оману Рафі Хейтам.

З команди Тіни Кароль виступатимуть самородок із Знам’янки Андрій Хайат, вокалістка з Одеси Ксенія Бахчалова, народниця Лідія Федорівна Горошко, прихильники артистки Однораленко Данило та Дарія Храмова, львівський квартет «Leon Vochi», працівник шлюбної агенції Артем Ліска, переродженний артист Девід Аксельрод, офіціантка та адміністратор ресторану Ніка Тупілко.

Який вибір зроблять зіркові тренери, і хто з учасників пройде далі на прямі ефіри, які розпочинаються з 7 квітня, а хто за крок до фіналу покине проект, телеглядачі каналу 1+1 дізнаються вже цієї неділі о 21:30.

Нагадаємо, щоб ще більше зануритися в атмосферу найвокальнішого проекту країни і наживо побачити всі виступи фіналістів, зіркових наставників і спеціально запрошених артистів українського шоубізу, глядачі можуть придбати квитки на прямі ефіри. Вперше в історії «Голосу країни» у продажі з’явилися квитки на генеральні репетиції, щоб шанувальники шоу змогли побачити все найцікавіше, що відбувається перед ефіром.

Більше деталей можна знайти за посиланням: https://karabas.com/ua/tours/gk-9

Новини по темі