Інгрет Костенко зізналася, як Потап поводить себе на репетиціях

Голос країни

Учасниця команди Потапа розповіла, як зірковий тренер ставиться до своїх підопічних.

Поділитися:

Прямі ефіри «Голосу країни-7»: рояль, наповнений водою, п'ятдесят екранів і купальські пісні«Космічна» Інгрет Костенко з команди Потапа з самого дитинства пише музику і казки про вигаданий світ. На «сліпих прослуховуваннях» дівчина буквально заворожила тренерів магічним виконанням пісні «Пташечка» і розвернула всі чотири крісла.

Напередодні першого прямого ефіру «Голосу країни-7», який відбудеться цієї неділі о 21:00 на телеканалі «1+1», ексклюзивно для tsn.ua Інгрет розповіла про батька, який служить в АТО, підготовку до прямих ефірів і роботу з Потапом .

– В який момент Ви зрозуміли, що музика - Ваше покликання?

– Я з дитинства співала і знала, куди я вступатиму і чим займатимуся у житті. Навіть сама записалася до музичної школи. Одного разу до нас у дитячий садок прийшла вчителька і запропонувала туди піти. Я записалася, а вона вже зателефонувала моїй мамі і повідомила про це.

– Якими музичними інструментами володієте?

– Я 10 років провчилася у музичній школі по класу фортепіано. Але співати мені подобається значно більше, ніж грати.

– Пісні, які ви пишете – легкі та романтичні або меланхолійні?

– Я з 11-ти років пишу пісні. У мене вже накопичилося досить багато матеріалу, і зараз я шукаю хорошого аранжувальника. В основному, це меланхолійні пісні, які народжуються, коли мені погано або сумно. Веселі мені даються складніше. Коли до мене приходить натхнення, я одразу сідаю за фортепіано і награю. Пишу одночасно і текст, і музику. До своїх пісень я мрію створити книгу з історіями про вигаданих героїв і реальних людей, в яких я хотіла б глибше розкрити суть композицій.

– У Вас дуже цікаве ім'я. Звідки воно?

– У мене в роду по маминій лінії практично всі німці, тому і ім'я вибрали німецьке – Інгрет. Мій тато – військовий і служить в АТО. Але він уважно стежить за моїми виступами й участю в проекті, підтримує, дивиться відео, читає всі коментарі у соцмережах і навіть намагається мене продюсувати (посміхається). Якось каже: «Ти бачила? Там написав тобі продюсер якийсь в коментарях». Цікаво, що колись він не хотів, щоб я займалася музикою. Зараз ми це згадуємо з посмішкою.

З мамою у мене теж дуже близькі стосунки. Якби не вона, я б не довчився в музичній школі, а мама наполягла, і зараз я дуже вдячна їй за це.

– Розкажіть, будь ласка, про свою роботу з Потапом. Як у вас проходять репетиції?

– Потап мені дуже близький по духу, тому що він – людина з гумором, може пожартувати, поставитися до якоїсь ситуації легко, і в той же час з серйозними намірами. Мені дуже подобається, що він дає свободу і не намагається кардинально переробити своїх підопічних. Одного разу він сказав мені: «Мала, давай, іди на сцену і роби все, що хочеш». Я так запам'ятала цю фразу. Тепер я себе відчуваю вільно на сцені, не боюся.

– Що Ви готуєте до прямих ефірів? Чи будуть якісь експерименти?

– На прямих ефірах я буду виступати з українською піснею в дуже оригінальній обробці. Ми представимо абсолютно нове, своє бачення композиції. Сама пісня дуже цікава і магічна, але вокально дуже складна. Мені дуже хочеться показати всі її нюанси, заворожити глядача, передати слухачам всю її глибину.

 Дивіться перший прямий ефір «Голосу країни-7» і голосуйте за своїх фаворитів у неділю, 9 квітня, о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі