Камалія підкорила тренерів Голосу країни виконанням народної пісні

Голос країни

Співачка здивувала зіркових тренерів.

Поділитися:

Учора глядачі 1+1 побачили передостанній випуск «сліпих прослуховувань» проекту Голос країни-8.

Однією з учасниць проекту стала 27-річна Марія - донька відомого співака, композитора та автора легендарної композиції Соколята, яка часто звучить на Голосі країни, В’ячеслава Хурсенка. На головній вокальній сцені країні дівчина чуттєво виконала пісню батька На острові чекання, а також зізналась, що тато був проти її вокальної кар’єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Потапа поповнилась двома чарівними вокалістками

«Мені ще вчитися і вчитися, адже я почала займатись вокалом тільки після того, як тата не стало. Він знав, наскільки це важко і завжди вберігав мене від цього», – сказала Марія. Тим часом, майбутній тренер вокалістки Сергій Бабкін зізнався, що є прихильником творчості В’ячеслава, а Джамала додала, що у захваті від голосу дівчини.

Зірковою вокалісткою шостого випуску стала українська співачка та учасниця Танців з зірками Камалія, яка своїм виконання пісні Місяць на небі розвернула тренерські крісла Джамали, Потапа і Сергія Бабкіна. Тим часом, Тіна Кароль не впізнала голос відомої артистки. Незважаючи на запеклу боротьбу зіркових тренерів за голос співачки, Камалія вирішила поступитися своїм місцем юним вокалістам.

«Камаліє, ти мене сьогодні здивувала: я ще не чув такої пісні у твоєму виконанні. Подивись, що ти зробила із залою - глядачі у захваті. Ще на Танцях з зірками ти показала, яка багатогранна: гарна мама, дружина, співачка, танцівниця. До речі, я часто наспівую твою пісню В стиле техно», – звернувся до Камалії Потап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль першою сформувала свою команду

Також недільного вечора свої сили на Голосі країни-8 спробувала 22-річна беквокалітска учасника шостого сезону проекту LAUD (Влада Каращука) Ліза Байрак, яка своїм виконанням пісні Zara Larsson Symphony підкорила серця Потапа і Джамали, а також свого майбутнього наставника Тіни Кароль. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала запросила до своєї команди колишню учасницю girls-бенду

«Я відчула з другої фрази, що ти професійна вокалістка. Я би дуже хотіла, щоб ти стала останньою учасницею моєї команди, адже у мене є тільки одне місце», – сказала Джамала.

Зазначимо, що у шостому випуску Тіна Кароль повністю укомплектувала свою команду. Тим часом, у Потапа і Сергія Бабкіна залишилось по 3 вільних місця, а у Джамали – 1.

 

Новини по темі