Хто стане тренерами "Голосу країни-13", як пройти кастинг вокального шоу: команда "Голосу країни" поділилася подробицями нового сезону

Голос країни
Як потрапити на кастинг "Голос країни-13": критерії відбору

Скільки триватиме кастинг на "Голос країни-13" та які критерії відбору?

Поділитися:

Телеканал 1+1 Україна продовжує масштабний кастинг нового, особливого сезону головного музичного проєкту "Голос країни", завдяки якому український голос звучить по всьому світу. Новий сезон покликаний підтримувати український народ, який понад рік незламно бореться за життя та свободу. В соцмережах відбувся ексклюзивний прямий ефір від команди "Голосу країни", яка розповіла про критерії відбору, яких учасників очікують побачити та скільки триватиме кастинг на участь у вокальному проєкті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вже зараз нам відправили свої анкети близько 1000 вокалістів, серед яких є енергетик та поліціянтка": кастинг директорка "Голосу країни" розповіла про пошук учасників майбутнього сезону

Усе, що потрібно знати про кастинг нового сезону проєкту розповіли:

  • Володимир Завадюк, продюсер «Голосу країни»;
  • Сергій Могилевський, музичний продюсер «Голосу країни»;
  • Катерина Шишкіна, кастинг-директор «Голосу країни»;
  • Оксана Лісненко, шеф-редактор «Голосу країни».

Скільки триватиме кастинг "Голосу країни-13"

Кастинг на "Голос країни-13" триватиме до 31 травня 2023 року. Взяти участь зможуть всі талановиті виконавці віком від 16 років. 

"Ми шукаємо талановитих українців, які мають гарні вокальні дані, але не менш важливе те, що ви співаєте. Це мають бути пісні про те, що вас хвилює, що відчуваєте. Ви співаєте таку музику, яка близька вам і водночас цікава та здатна підтримати всіх інших людей, які вас почують. Цього сезону ми прагнемо об'єднати українців, які зараз знаходяться як в Україні, так і за кордоном, і дати відчути, що ми всі разом, ми продовжуємо жити, продовжуємо співати", — Катерина Шишкіна, кастинг-директор «Голосу країни».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як це було: як здобували перемогу переможці вокального проєкту "Голос країни" у фіналі

Які пісні підходять для кастингу

Співати можна українські пісні, інтернаціональні, але не російських виконавців. Головне — дати композиції неочікуване звучання. Саме тому учасникам кастингу рекомендують звертати увагу на кавери популярних хітів. Також в цьому сезоні, вперше в історії проєкту, ви можете заспівати свої авторські пісні, як на кастингу, так і на "Сліпих прослуховуваннях".

"Ми хочемо, щоб 70% треків цьогоріч були українською мовою. Слідкуйте за різними виконавцями: KOLA, DOROFEEVA, MONATIK, KHAYAT, ROXOLANA, за колишніми учасниками "Голосу країни". Нам хочеться чути ці пісні. Якщо ви підготуєте їх, ми будемо щасливі. Якщо ви знайдете своє виконання цієї пісні, ми будемо щасливі. Нас цікавлять англомовні треки або іншої мови в кавері. Це не просто трек, який ви почули в себе вдома, а який ви відчули, зробили його своїм. Якщо вам складно це зробити самостійно, ви заходите шукаєте в мережі різні кавери і готуєте свій варіант. Треба прийти і вразити неочікуваною версією пісні", — поділився рекомендаціями продюсер «Голосу країни» Володимир Завадюк.

Як записувати відео для кастингу

Як пояснила, кастинг-директор «Голосу країни» Катерина Шишкіна, найкраще відео на кастинг записувати під акомпанемент чи акапела. Та все ж рекомендується співати під музичний супровід, оскільки це дасть уявлення, як ви будете звучати. Заявки на кастинг "Голосу країни-13" приймаються до 31 травня за посиланням casting.1plus1.ua. Також можна подавати колективом, тріо або дуетом. 

Хто буде тренерами "Голосу країни"

Наразі не повідомвляються імена тренерського складу вокального шоу. Продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк запевнив, що це буде на 90% абсолютно новий та неочікуваний склад тренерів:

"Це будуть актуальні люди нашого часу".

 

Нагадаємо, телеканал 1+1 Україна шукає вокалістів від 16 років, які мріють, аби їх спів почули мільйони. Для цього потрібно заповнити анкету на сайті casting.1plus1.ua у розділі "Голос країни" та завантажити туди відеоролик або посилання на відео свого співу. Найкращі анкети учасників будуть прослухані музичними продюсерами проєкту, а вокалісти отримають можливість виступити на головній музичній сцені країни та показати свій спів всьому світові.

Новини по темі