Козак Сіромаха зізнався, чому обрав команду Джамали

Голос країни

Учасник Голосу країни поділився емоціями після успішного виступу.

Поділитися:

У неділю відбувся другий день сліпих прослуховувань наймасштабнішого вокального шоу Голос країни. Зірковий тренер Голосу країни 8 Джамала запросила до своєї команди Олександра Полежаєва Дніпра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козак Сіромаха розвернув чотири тренерські крісла

Цей козак Сіромаха закінчив академію козацтва і «довів право носити чуба». Олександр викладає козацькі види бойових мистецтв, а також працює у театрі «Люті козаки», де виконує трюки на конях та бойовий гопак. На Голосі країни співак хоче познайомити широку аудиторію з козацькими піснями, адже вони несуть у собі нескорений дух і любов до України.

На сліпих прослуховуваннях Олександр виконав пісню «Засвіт встали козаченьки» і розвернув усі тренерські крісла. Після виступу козак поділився своїми враженнями:

Вихід на сцену для артиста - це як померти і заново народитися. Але це було випробування. Я не очікував, що всі тренери повернуться. Під час виступу я ні на кого не дивився, мої очі були заплющені. 

Олександр також розповів, чому обрав команду Джамали. 

Можна дуже довго розповідати, чому я обрав команду Джамали, але мені підказало серце. Воно мене ніколи не підводить, і я йому довіряю. 

Крім того, козак Сіромаха зізнався, що на сліпих прослуховуваннях Голосу країни його прийшов підтримати найкращий друг. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала зізналась, як вагітність вплинула на її стосунки з чоловіком

Новини по темі