На кастингу "Голос країни. Перезавантаження" вражали сильним вокалом і яскравим образом

Голос країни
На кастингу "Голос країни. Перезавантаження" вражали сильним вокалом і яскравим образом

14 і 15 грудня в київському будинку вчителя пройшов фінальний кастинг четвертого сезону "Голосу країни".

Поділитися:

14 і 15 грудня в київському будинку вчителя пройшов фінальний кастинг четвертого сезону "Голосу країни". Столичний кастинг став маймасштабнішим та найбільш інтернаціональним. Свої сили на ньому спробували більше тисячі конкурсантів, серед яких були не лише українці, а й жителі сусідніх держав.

Перед продюсерами стояло непросте завдання. Серед усіх учасників, вони мали знайти найсильніші, унікальні голоси, адже 4 сезон шоу, не просто так назвали "Голос країни. Перезавантаження", він покликаний зробити справжній творчий переворот в нашій свідомості. За його створення взялися абсолютно нові команди продюсерів і тренерів, які точно знають, що шукають, щоб нас вразити.

"Ми не просто шукаємо красивий голос, ми прислуховуємося до кожної клітини учасника. І мене дуже дивує, коли приходять з прекрасними голосами люди без музичної освіти, таксисти, наприклад, інженери… І от вони виходять, і співають набагато краще ніж ті, які навчалися в музичних закладах.

В новому сезоні будуть всі тільки дуже сильні учасники. Не буде "середняків", і кожен глядач отримає максимальне задоволення від того що почує. Бо це буде битва найсильніших. Це будуть солісти абсолютно іншого рівня ніж раніше", - каже музичний продюсер Руслан Квінта.

"Запорука успіху навіть не голос, як виявилося, а індивідуальність. Це те найрідкісніше, що ми шукаємо, і чого так часто не вистачає", - доповнює його креативний продюсер шоу Олег Боднарчук.

Новий сезон "Голосу" передбачає собою зовсім інший, незвичний для нас погляд на вокальне шоу. Адже саме на ньому вперше кастинг зробили відкритим. Щоб потрапити на прослуховування, бажаючим не обов'язково було заповнювати анкету, достатньо було просто прийти на кастинг і заспівати. А щоб усі бажаючі змогли взяти участь у прослуховуванні, знімальна група проїхалася всією країною і провела ряд кастингів в Донецьку, Харкові, Львові, Одесі, Дніпропетровську і Києві.

Окрім унікального голосу учасників, велика увага в новому сезоні приділятиметься тренерам, як творчим особистостям, так і їхнім взаєминам на проекті.

"Голос країни. Перезавантаження" – це абсолютно нове бачення цього проекту. Ми будемо вражати перш за все нашими учасниками, нашими тренерами, адже цього разу на конкурсантів та глядачів чекає абсолютно новий склад тренерів. І багато що буде залежати саме від них. Вони найяскравіші, вони мають бути яскравими дійовими особами, між ними має бути певний запал, вони мають боротися за кожного учасника. Тож в цьому сезоні буде цікаво спостерігати не лише за учасниками, а й за тренерами. Як вони з епізоду в епізод між собою спілкуються, як вони будують стратегію, щоб учасник пішов саме до них, і як вони намагатимуться обхитрити одне одного", - розповідає продюсер креативної та реаліті частини проекту Володимир Завадюк.

Проїхавшись Україною, продюсерам вдалося знайти талановитих людей з найяскравішими голосами, які ще не брали участі в жодному шоу, і відкрити їх світові. І хоча відбір був дуже жорстоким, обирали учасників, не за музичною освітою чи модельною зовнішністю, а перш за все за покликом душі, яскравим блиском в очах і за цікавою особистістю.

"Перше за все це голос, який з перших хвилин вражає, від якого по шкірі йдуть мурашки. Це голос, який покликаний здивувати країну, і голос, який змусить тренерів повернутися. Такий голос може бути лише в людини, яка цікава не лише вокально, а й як особистість. Харизматична людина, яка знає, про що вона співає. І звісно нас цікавить історія людей, над цим працює ціла група сценаристів", - розповів Володимир Завадюк.

"Треба виходити і бути впевненим, що ти вразиш публіку. Дуже часто, от якісь такі індивідуальності бояться прийти на конкурс. Бояться, що їх не зрозуміють, якось не так сприймуть, але саме таких ми і шукаємо. Мені згадується хлопчина в Харкова, який просто йшов з друзями містом, гуляв, побачив оголошення про кастинг і зайшов до нас. І сьогодні він реально один з найсильніших учасників", - сказав Руслан Квінта.

Уже з 9 години ранку в будинку вчителя панувала творча атмосфера. Дівчата переодягалися у блискучі сукні і ставали на височезні підбори, хлопці бринькали на гітарі, наспівуючи знайомі мотиви, хтось доучував з папірця слова, хтось снідав-обідав… Шум-гам, жарти, співи, нові знайомства, і нові емоції.

Випробувати свою фортуну прийшли люди різного віку, але мабуть, зважаючи на серйозні вимоги конкурсу, переважали все ж таки уже досвідчені вокалісти з музичною освітою.

29-річна Тетяна з Києва – викладач вокалу у приватній школі. Спробувати свої сили в "Голосі країни. Перезавантаження" її впросили її учні, а підтримати Тетяну прийшла 5-річна донечка Катруся, яка теж уже вчиться гарно співати.

Молода співачка народного співу Руслана Лоцман, хоч уже і випустила власний альбом, мріє потрапити на проект "Голос країни", каже, що заради цього, згодна спробувати себе в інших жанрах. Щоб сподобатися продюсерам вона підготувала пісні відразу на трьох мовах: івриті, грузинській та українській. Дівчина уже давно стежить за проектом, але лише цьогоріч зважилася взяти участь. Прийшла не сама, а з 3 сестрами. Вона і ще 2 – готуються до прослуховування, а найменша – вболіває за дівчат. Руслана хоче потрапити в команду Тамари Гвердцителі.

31-річні близнюки Юрій та Анатолій приїхали на кастинг "Голосу" аж з Черкащини. Вокальною кар'єрою займають більше 10 років. На життя заробляють виступами в барах, на вечірках та корпоративах, саме там друзі-колеги і порадили їм взяти участь в "Голосі країни". На таку пропозицію брати пристали відразу, бо зізнаються, що вдома їх нічого не тримає. Робота трапляється рідко, і дівчата вдома не чекають, тож на проект приїхали вбити двох зайців відразу: себе показати, а можливо ще й долю знайти.

В їхньому репертуарі переважають клубні англомовні пісні, тож і планують хлопці потрапити в команду Сергія Лазарева. Співати будуть дуетом, але якщо продюсерам сподобається голос когось одного, то щиро радітимуть за брата.

А Анастасії всього 18, проте дівчина вже навчається естрадному вокалу. На "Голос країни" Настя прийшла по стопам меншого брата, який свого часу брав участь в "Голос. Діти". Продюсерів вона збирається вражати англомовними піснями і яскравим образом. Спеціально для цього вона купила кислотного жовтого кольору носки і черевики.

Хто з них зможе підкорити наших продюсерів, і потрапити на сліпі прослуховування до зіркових тренерів, ви зможете дізнатися вже незабаром в новому сезоні "Голос країни. Перезавантаження" на 1+1.

Новини по темі