"Ой, мамо, люблю Гриця": Людмила Козирева та Марек Мохнач зі Словаччини з українською народною піснею на "Голосі країни-13"

Голос країни
Людмила Козирева та Марек Мохнач на "Голосі країни-13": відео

Українська народна пісня на "Голосі країни-13": на сцені дует зі Словаччини.

Поділитися:

В ефірі телеканалу «1+1 Україна» — третій епізод нового європейського сезону "Голос країни". Сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу і талант по всьому світу. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: хто ваш улюблений тренер "Голосу країни-13"

На проєкті "Голос країни-13" знову звучить українська народна пісня! Учасники Людмила Козирева та Марек Мохнач, які представили дует, вразили всіх своїм потужним виступом. Людмила родом з українського міста Канів, вже 7 років живе у Словаччині. Марек — представник села Габура на сході Словаччини. Разом пара виконала українську композицію "Ой, мамо, люблю Гриця".

"Я народився у Словаччині, я там виріс і там знаходяться русини. Хто знає історію України, знає, що колись була Русь, жителями якої були русини. От я — русин", — розповів про себе Марек. 

"Марко дуже любить українську культуру, пісні. Саме тому ми зараз разом з ним на "Голосі країни". Йому це надає наснаги, він радіє, що знаходиться серед нас, українців", — додала Людмила.

Людмила Козирева та Марек Мохнач на "Голосі країни-13"

Дует справив враження на тренерку DOFOFEEVA, яка повернула своє крісло, виражаючи бажання бачити учасників у своїй команді. Вона також похвалила Марека за володіння українською мовою. 

"Ви просто надзвичайни приклад для всієї України, для тих, хто вчить мову. Зараз дуже багато людей в Україні соромляться через те, що можуть щось неправильно казати, що роблять помилки. Не треба! Любіть нашу мову", — зауважила тренерка.

"Я можу сказати так: хтось дуже гарно розмовляє українською, але він не так дуже любить Україну. А хтось, може, менше, але любить дуже", — додав Марек, чим зірвав овації у залі.

Людмила Козирева та Марек Мохнач

Відео виступу учасників:

Дивіться також повний випуск третього епізоду "Голосу країни-13" на сайті 1+1: 

Долучайтеся до обговорень виступів у соцмережах "Голосу країни-13", який виходить щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна"

Новини по темі