Опитування! Чи чекаєте ви на 13 сезон "Голосу країни" на телеканалі 1+1 Україна?

Голос країни
Опитування: чи чекаєте ви на 13 сезон "Голосу країни"

Новий сезон покликаний підтримувати український народ, який уже більше року незламно бореться за життя та свободу.

Поділитися:

Телеканал 1+1 Україна оголосив масштабний кастинг нового сезону проєкту "Голос країни", завдяки якому український голос звучить по всьому світу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозний суперфінал "Голосу країни-12": переможницею сезону стала фольклористка Марія Квітка, яку на Нокаутах врятувала команда "Другого шансу"

Телеканал шукає вокалістів від 16 років, які мріють, аби їх спів почули мільйони. Для цього потрібно заповнити анкету на сайті casting.1plus1.ua у розділі "Голос країни" та завантажити туди відеоролик або посилання на відео свого співу. Найкращі анкети учасників будуть прослухані музичними продюсерами проєкту, а вокалісти отримають можливість виступити на головній музичній сцені країни та показати свій спів всьому світові.

 

poll_content_862

 

Які нововведення будуть у 13 сезоні та хто із зірок сяде у тренерське крісло — прихильники проєкту дізнаються незабаром.

Нагадаємо, "Голос країни" — це перший музичний проєкт, який повернувся на екрани під час повномасштабного вторгнення. До  трансляції сезону, який 24 лютого перервало повномасштабне вторгнення рф на територію України, була прикута увага всієї країни. Командою проєкту, спільно з телеглядачами було зібрано майже 2 600 000 гривень на засоби аеророзвідки для українських захисників, а також майже 300 000 для розмінування Херсонщини. Переможницею 12 сезону "Голосу країни" стала хранителька української культури, фольклористка, та збирачка української пісні Марія Квітка з команди "Другий шанс".

Новини по темі