Опитування: вгадайте, хто стане третім тренером "Голосу країни-13"

Голос країни
Хто стане третім тренером Голосу країни-13 - 1+1

Третім у легендарне червоне крісло сяде тренер у образі КИЛИММЕНА. Хто це може бути?

Поділитися:

Творці головного музичного шоу Голос країни” не припиняють дивувати змінами у новому особливому сезоні. Цьогоріч глядачів чекає оновлений склад тренерів. Раніше стало відомо, що тренерами "Голосу країни-13" стали солістка Hardkiss Юлія Саніна та український виконавець Артем Пивоваров. Хто ще стане наставником для учасників?

 

poll_content_871

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У третє тренерське крісло головного музичного проєкту “Голос країни-13” на “1+1 Україна” сяде український музичний супергерой

Третім у легендарне червоне крісло сяде та дасть шанс талановитим вокалістам тренер у образі КИЛИММЕНА — українського музичного супергероя. Хто саме знаходиться в образі КИЛИММЕНА — поки що інтрига. Пропонуємо вгадати особистість тренера в нашому опитуванні. Ім'я третього тренера дізнаєтеся зовсім скоро!

Наймасштабніший музичний проєкт "Голос країни" — це підтримка українського народу, який демонструє силу свого духу та талант, продовжує жити, а голос нації лунає на весь світ. Новий 13-й сезон покликаний об’єднати на одній сцені українців, які наразі можуть знаходитись у різних куточках світу, які не перестають йти до своєї мети крізь усі перешкоди, а також підтримати український народ, що демонструє силу свого духу та талант.

Новини по темі