Потап заінтригував оновленим тренерським складом Голосу країни-9

Голос країни
Потап заінтригував оновленим тренерським складом Голосу країни-9
1plus1.ua

Відомий тренер Голосу країни цього разу шукатиме особливих героїв.

Поділитися:

Сьогодні вранці до студії Сніданку з 1+1 завітав тренер проекту Голос країни-9 Потап, який зовсім нещодавно був анонсований у жартівливому промо-ролику. В ньому популярний продюсер показує, як саме йому доводиться готуватися до проекту. Потап активно підкачує свої форми в тренажерній залі й наспівує пісню Тіни Кароль «Сдаться ты всегда успеешь».

Цього разу відомий тренер Голосу країни шукатиме особливих героїв, про яких він хоче розповісти кожному і допомогти.

Продюсер та шоумен також заінтригував зміною тренерського складу, подробиці якого досі тримаються у таємниці.

«Я вам не назву імена інших тренерів, але скажу, що я був дуже вражений складом. Він буде не таким, як минулорічний.

Я навіть не знаю, як ми зможемо впоратися одне з одним, адже в дев’ятому сезоні зірка зіркою поганяє. Є і язикаті, і співочі, і сексуальні, і красиві, молоді й сімейні», – поділився Потап.

На запитання, чи будуть у 9 сезоні тільки українські зірки, Потап відповів досить інтригуюче: «Ви знаєте, коли ви запрошуєте мене, ви запрошуєте не тільки українського продюсера, а й продюсера міжнародного рівня. І я вам скажу, що у цьому сезоні такими є мої колеги».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап зняв сина у психоделічному кліпі гурту МOZGI (відео)

Хто саме з зірок стане наступним тренером проекту Голос країни-9, телеглядачам телеканалу 1+1 стане відомо вже найближчим часом.

Нагадаємо, переможцем Голосу країни-8 стала підопічна Сергія Бабкіна Олена Луценко. Зовсім нещодавно співачка анонсувала свою дебютну роботу – пісню «Над Україною», яка раніше була презентована в ефірі Сніданок з 1+1

Новини по темі