Рекордна кількість українських зірок взяла участь у Голосі країни-8

Голос країни

Беріть участь в опитуванні: хто з зірок розверне до себе червоні крісла?

Поділитися:

28 січня на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали український музикант і актор Сергій Бабкін, співачка, яка очікує на первістка, і переможниця Євробачення-2016 Джамала, шоумен і продюсер Потап, популярна співачка Тіна Кароль, ведучими - незмінна і улюблена глядачами телепара Юрій Горбунов та Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 оголосив дату прем'єри нового сезону Голосу країни 8

Цього року головну сцену країни не оминула рекордна кількість зіркових учасників, які вирішили стати частиною Голосу країни та попри на свою популярність, випробувати свої сили. Так, у «сліпих прослуховуваннях» взяли участь співачка Злата Огнєвич, учасниця Танців з зірками та українська вокалістка Камалія, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, популярна співачка Ірина Федишин, учасник Танців з зірками та актор Юрій Ткач, а також Борис Апрель, який тепер виступає під творчим псевдонімом Зіанджа. 

Чи впізнають тренери голоси улюблених артистів, та чи зможуть зіркові учасники розвернути червоні кріслі, глядачі дізнаються вже наступного року. А поки беріть участь в опитуванні від 1plus1.ua.

 

poll_content_116

 

Зазначимо, що  у новому сезоні на сцену Голосу країни вокалісти підійматимуться на спеціальному ліфті, який став нововведенням сезону. Також на учасників Голосу країни-8 очікують нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами одразу залишити сцену.

Нагадаємо, що Голос країни-7 став найбільш рейтинговою розважальною програмою з початку року на українському телебаченні. Доля сьомого сезону головного вокального проекту країни перевищила показники попередніх років та склала рекордні 19.4% за аудиторією 18-54 у містах з населенням більше 50 тис. За аудиторією 18-54 (Україна) середня доля склала 18.3%, поступившись лише показникам першого сезону проекту у 2011 році. В середньому кожен випуск подивилися близько 2.8 млн глядачів (rat#, 4+ Україна), а всього за сезон з програмою контактувало понад 22,5 млн осіб (cov#, 4+ Україна).

Новини по темі