Рідні сестри з Голої Пристані вразили тренерів виконанням пісні Козака Сіромахи на сцені "Голосу країни-13"

Голос країни
Дует рідних сестер з Херсонщини на сцені Голосу країни: дивіться відео виступу

На сцені "Голосу країни-13" заспівали рідні сестри, які родом з Голої Пристані.

Поділитися:

В ефірі телеканалу «1+1 Україна» — третій епізод нового європейського сезону "Голос країни". Сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу і талант по всьому світу. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA

Голос країни 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: хто ваш улюблений тренер "Голосу країни-13"

Христина та Діана з дуету "NaYada" — рідні сестри. Дівчата родом з Голої Пристані Херсонської області. Нині вони живуть у Києві. Сестри співають удвох із самого дитинства. Як пояснили Діана та Христина, "NaYada" — це з грецької міфології означає "русалоньки", "водяні богині Півдня". Під час написання пісень сестри використовують український фольклор, який поєднують із сучасним звучанням. 

"Те, як нас зараз підтримує світ, дає наснагу не зупинятися, йти далі та боротися за свої права, свою свободу. Дуже важливо зараз нагадувати про наші українські традиції. Це наше коріння і ми повинні пам'ятати про те, ким ми є, пам'ятати, що ми — українці". 

Дівчата вразили своїм співом на сцені "Голосу країни" Юлію Саніну, Івана Клименка та Артема Пивоварова. 

"Мені б дуже хотілося такий гурт у себе в команді, і пісню ви відшукали не таку, яку часто співають, я буду дуже вам рада", — зазначила Юлія Саніна після виступу.

Голос країни 1+1

Артем Пивоваров також активно запрошував дівчат до своєї команди:

"Від вас йде шалена енергія, ви її випромінюєте. Я дійсно вражений, які таланти народжуються у нашій країні. Я впевнений, що на вас чекає майбутнє".

Голос країни 1+1

Дует "NaYada" заспівав пісню "Гуляли", яку колись спродюсував тренер 13 сезону "Голосу країни" Іван Клименко для Козака Сіромахи. До слова, Козака Сіромаху Іван Клименко запримітив якраз на "Голосі країни". Іван Клименко подякував дівчатам, що вони обрали пісню, до створення якої він мав відношення:

"Мені дуже приємно, що ви обрали цю пісню і мені було б цікаво бачити у вас в своїй команді". 

Сестри обрали команду Івана Клименка.

Дивіться виступ дівчат на сцені "Голосу країни".

Дивіться також повний випуск третього епізоду "Голосу країни-13" на сайті 1+1: 

Не пропустіть європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новини по темі