Сергій Бабкін: «Я хочу зруйнувати стереотипи»

Голос країни

Зірковий наставник розповів, як буде обирати собі команду на «Голос країни 7».

Поділитися:

Хто потрапив до команди Сергія Бабкіна після першого ефіруУ перший день сліпих прослуховувань шоу «Голос країни 7» вражав глядачів 1+1 своїми надзвичайними голосами.

Зіркові наставники не перестають дивуватися талантам учасників, але в той же час намагаються серйозно підійти до вибору претендентів на звання найкращого голосу країни.

Новий тренер «Голос країни 7» Сергій Бабкін, який нещодавно поділився враженнями від першого дня вибору наосліп, зізнався, шукатиме собі особливу команду.

Я шукаю собі незвичайну команду. Хочу трохи зруйнувати стереотипи, стерти межі, - говорить Сергій Бабкін.

Співак запевнив, що буде слухати, чи є в учасника щось ще, окрім голосу, та не звертати уваги на помилки. На думку зіркового тренера, виконавець має бути повністю занурений у те, що він робить.

Голос – це лише інструмент. Просто так він мені нецікавий. Я буду слухати людей, щоб зрозуміти чи є в них щось інше окрім голосу. Виконавець має повністю розчинитися у тому, що він робить. Йому має бути байдуже хто його слухає, скільки людей, - вважає зірковий наставник.

Сергій Бабкін також зауважив, що йому надзвичайно важливо почути мотивацію учасника, дізнатися, з якою метою він прийшов на шоу.

Я буду цікавитися, навіщо людина сюди прийшла. У людини має бути відповідь для кого вона співала, що хотіла цим сказати, - зазначив співак.

Новий тренер «Голос країни 7» додав, що націлений на серйозну роботу у цьому сезоні.

Я не буду прикидатися, що все добре, я буду виїдати мізки. Щось у мені є від кровопивці, але це дає свої плоди. Тому я націлений на продуктивну роботу, - жартує Сергій Бабкін.

Дивіться «Голос країни 7» вже цієї неділі о 21:00 на 1+1.

Новини по темі