Сергій Бабкін розповів, як його стосунки стали піснею

Голос країни

Співак розповів про складний період стосунків із коханою.

Поділитися:

Минулої неділі глядачі 1+1 побачили другий випуск восьмого сезону , зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, Потап та Тіна Кароль.

Одним із найбільш зворушливих епізодів випуску став виступ Валентина Біленького, який виконав пісню Сергія Бабкіна Пробач. Своєю щирістю та ніжністю співак достукався до сердець тренерів та розвернув усі червоні крісла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козак Сіромаха розвернув чотири тренерські крісла

Я зачарована. Це така чоловіча м’якість, яку рідко можна зустріти. Ви реальна нова історія голосу. Моє відчуття мене не підводить: бачу у вас велику зірку нашої країни. Я закохалася у ваш голос, – звернулася до учасника Тіна Кароль.

Опісля Сергій Бабкін поділився історією народження цієї пісні.

Я просив пробачення у своєї дружини Сніжани. У нас був дуже складний період у житті – були майже на валізах. Слова набули реального змісту, – розповів Сергій.

Далі Сергій та Валентин разом виконали Пробач на сцені Голосу країни.

«Я не міг повірити в те, що співав із Бабкіним. Думав, що перебуваю у якійсь казці. Це було круто», – зізнався Валентин.

Попри те, що Тіна Кароль та Джамала особливо активно боролися за учасника шоу, він обрав команду Бабкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник Ліги сміху розповів, чому прийшов на сліпі прослуховування

Свого часу я написав Сергію: «Привіт. Мені потрібен мінус пісні Пробач. Він відповів, що не записує мінусів, а грає все наживо. Я сказав, що хочу піти на Голос, а він побажав мені успіху. Думаю, це була доля», – розповів Валентин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Потапа потрапила відчайдушна домогосподарка

Як зізнався учасник Голосу країни сайту 1plus1.ua, він зупинився на пісні Пробач, «щоб довести одній людині, що все ж таки чогось вартий у цьому житті».

Зазначимо, що Валентин працює електромонтером на будівництві й левову частку зарплатні віддає на заняття вокалом. Він прийшов на кастинг Голосу вже вп’яте і заради проекту, схуднув на 16 кг.

Дивіться Голос країни у неділю о 21.00 на 1+1.

Новини по темі