Сергій Бабкін розповів про пісню, яку готує на Євробачення

Голос країни

Тренер Голосу країни зізнався, чому хоче взяти участь у пісенному конкурсі.

Поділитися:

Учора у Києві телеканал 1+1  вокального проекту України Голос країни, прем’єра якого відбудеться цієї неділі, 28 січня, о 21:00. На захід завітав тренер шоу Сергій Бабкін.

Раніше співак розповідав 1plus1.ua, що як і раніше чекатиме у своїй команді щирих виконавців, однак сам дещо зміниться.

Принагідно ми розпитали Сергія, як він ставиться до нововведень на Голосі країни та як здивує глядачів у півфіналі нацвідбору на Євробачення-2018.

Правила Голосу країни-8 стали більш жорсткими. Тепер вокаліст, який не розверне жодного червоного крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Як ставитеся до таких змін?

Як на мене, це нововведення скорочує зайвий час. Навіщо повертатися, якщо ніхто не натиснув на червону кнопку? Навіщо потім добирати слова, заспокоювати виконавця, виправдовуватися.

Цього року ви зважилися на участь у нацвідборі на Євробачення? Часто на цьому конкурсі цінується не лише пісня, а й шоу. Чим вражатимете ви?

Я завжди, що б не робив, не думаю про те, буду цим вражати чи ні. Найголовніше для мене – проіснувати цей короткий проміжок часу, по-справжньому, глибоко, відкрито, щиро. І щоб за три хвилини, які я виступатиму, слухач отримав те, чого йому бракує.

Як народилася пісня Крізь твої очі, яку виконаєте на конкурсі?

Цю пісню я писав не спеціально для Євробачення. Писав її рік – півтора тому. Я ніколи не робив нічого у подібному стилі. Ця пісня в мене єдина, яку, на мою думку, можна представити на нацвідборі Євробачення. Вона в мене така одна – я не жартую.

Членом журі нацвідбору буде ваша колега по Голосу країни Джамала. Готові до можливої критики від неї?

Я завжди відкритий до критиків та критики. Це робота суддів – прослухати кожного, обговорити, знайти у виступі плюси та мінуси. Тому нормально, я до всього готовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відбувалися зйомки атмосферних відеороликів для Голосу країни-8

Новини по темі