Сергій Бабкін зізнався, чому його дружина приходить на репетиції «Голос країни 7»

Голос країни

Зірковий тренер зізнався, чому його діти вболівають за команду Потапа.

Поділитися:

Голос країни 7 сезон 10 випуск онлайн – нокаути 26.03.2017У неділю, 26 березня, о 21:00 у вокальному шоу «Голос країни 7» стартує новий етап – «нокаути», за результатами якого визначаться вокалісти, які виступатимуть у прямих ефірах.

Напередодні початку «нокаутів» зірковий тренер Сергій Бабкін, якого колеги по червоним кріслам встигли охрестити останнім романтиком, в ексклюзивному інтерв'ю для журналу «Телескоп» розповів про тонкощі своєї роботи, суперництво в його команді та сімейні перегляди «Голос країни 7».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін показав оголений торс

За словами Сергія Бабкіна, в нього дуже дружня, яскрава і запальна команда.

Думки на кшталт: «Я ось зроблю крутіше і тебе випереджу...» у моїх підопічних виключені. Ми цю ситуацію обговорили, ще коли я формував дуети для «вокальних боїв», – переконує тренер.

Сергій Бабкін зізнається, що він вчив своїх підопічних не конкурувати, а товаришувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін і SunSay презентували україномовну пісню

Зробіть хорошу пісню разом, принесіть радість глядачам. Вони ж відразу відчують, що люди не змагаються, а кайфують і заряджають енергією інших! – каже Сергій Бабкін.

Також співак розповів про складнощі роботи тренера. За словами Сергія Бабкіна, для нього найважче знайти єдине рішення, яке задовольнятиме і його, і учасника.

Сергій Бабкін зізнався, що його дружина Сніжана допомагає йому не тільки в творчій кар'єрі, але і в тренерській роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін зізнався, чим кохана полонила його серце

Сніжана – мій директор, мій друг, мій учитель, мій ангел, моя відьма, – з посмішкою розповідає тренер. - Я прошу в неї поради з будь-якого приводу: одягу, рими у віршах, музики ... Вона завжди зі мною поруч.

Сергій Бабкін переконує, що він завжди працює з учасниками проекту разом зі своєю дружиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий тренер Сергій Бабкін поділився ніжними фото з коханою

Дружина – мій головний тренер, – каже співак.

Зауважимо, що вся родина Сергія Бабкіна щонеділі збирається біля екранів, щоб подивитися новий епізод «Голосу країни 7». Діти артиста Артур і Веселина понад усе обожнюють Потапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін присвятив зворушливий вірш своїй донечці на «Голос країни 7»

Їм подобаються всі учасники, вони дуже переживають, коли тренери не обирають кого-небудь. Із тренерів їм дуже подобається Потап. Вони його маленькі фанати, – каже Бабкін.

Нагадаємо, на етапі «нокаути», який стартує в проекті «Голос країни 7» цієї неділі о 21:00, учасники команд Сергія Бабкіна, Джамали, Потапа і Тіни Кароль будуть виступати на сцені з сольними номерами.

Після виступу кожного з учасників тренер визначає, на який з чотирьох червоних стільців його посадити. В результаті, в кожній команді залишиться чотири вокаліста, які будуть боротися за перемогу в прямих ефірах.

Нагадаємо, що нещодавно Сергій Бабкін опублікував зворушливе фото з мамою.

Новини по темі