"Синтез таланту, дисципліни та харизми — найголовніше": Юлія Саніна про розвиток української музики та новий сезон "Голосу країни-13"

Голос країни
Інтерв'ю: Юлія Саніна про розвиток української музики та новий сезон "Голосу країни-13"

Тренерка "Голосу країни-13" Юлія Саніна розповіла, що допомагає їй відновлювати сили в непрості часи.

Поділитися:

Голос України звучить в Європі: новий сезон головного вокального шоу країни знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Вже 3 вересня о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться довгоочікувана прем’єра європейського сезону "Голосу країни-13". А поки ми чекаємо, тренерка цьогорічного сезону Юлія Саніна розповіла сайту 1+1 про дебютну участь у проєкті, ставлення до "шароварщини" та розвиток української музики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цю мить я запам’ятаю на все життя": у студії "Сніданку з 1+1" Юлія Саніна розповіла, як отримала пропозицію стати тренеркою нового Європейського сезону "Голосу країни"

Про тренерство та новий сезон "Голосу країни"

"Від нового сезону "Голосу країни" я очікую талантів. Ми тут усі, щоб знайти нових музикантів, нових артистів, щоб вони з’явилися на нашій сцені. Я відчуваю неймовірну відповідальність. Я знаю, що мене чекали. Мені писали музиканти: "Нарешті". І я не хочу їх підвести. Я обираю тих, кому зможу щось дати", — поділилася враженнями від роботи тренером співачка.

Юлія Саніна інтерв'ю

Про те, якими якостями має володіти молодий артист, аби досягати вершин

"В першу чергу має бути любов до кропіткої роботи. На жаль, не завжди артисти, музиканти розуміють, що сцена — не лише про талант. Це ще й про величезну роботу та дисципліну. Синтез таланту, дисципліни та харизми — найголовніше". 

Про розвиток української музики

"Я бачу, що зараз йде розквіт української музики. Звісно, молодим артистам дуже складно пробиватися під час війни, коли так багато музики. Виходить 70 тисяч треків в секунду на музичних платформах. Але справжні таланти досягнуть свого! Я дуже сподіваюся, що ще більше музики з’явиться вже дуже скоро".

Юлія Саніна фото

Про ставлення до шароварщини

"На кожну музику знайдеться свій слухач. Звісно, хочеться бачити більше якісної музики, щоб люди не гналися за трендами, а створювали пісні, які залишаться в історії. Чи це забруднює наш музичний простір? Особисто я далека від цього, подібні треки не слухаю. Крім того, напевно, краще це, аніж російська попса. Та все ж, думаю, шароварщина відійде вже досить скоро. Вона вже набридає нашому українському слухачеві, тому їй недовго залишилося. На зміну прийде якісна українська музика".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буде нова синергія між тренерами", — продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк розкрив секрети 13 сезону проєкту

Що допомагає відновлювати сили в умовах постійного стресу на тлі війни

"Зараз ми всі живемо на емоціних гірках. Коли ця гірка йде вниз, мене підтримує моя публіка, підписники, які пишуть, що потребують нової музики від нас, що вони слухають в укриттях, і це їх підбадьорює. Якщо ж на фізичному рівні, то мені допомагає моя собака (сміється - прим. ред.)".

Не пропустіть прем’єру європейського сезону "Голосу країни-13" 3 вересня о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі