Сину Джамали півроку: Мімімі фото зіркової матусі з первістком

Голос країни
Сину Джамали виповнилося півроку
Фото: @jamalajaaa

Джамала замиловує світлинами з чоловіком і сином.

Поділитися:

Учора, 27 вересня, сину тренера Голосу країни Джамала Еміру-Рахману виповнилося півроку. Зіркова матуся не пішла у декретну відпустку та намагається поєднувати виховання малюка з роботою. В інтерв’ю 24tv.ua вона зізналася, що часом це дається надто складно:

«Звісно, я не виняток, не я перша, не я остання. Буває важко, звісно, буває сумно і опускаються руки. Але потім настає ранок, і ти встигаєш прослухати свою нову пісню, затвердити її в альбом, прочитати інтерв'ю, затвердити фото у журнал, нагодувати і поїхати на концерт. Секрет такий – без паніки!». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала показала, якою була в дитинстві (фото)

Цікаво, що материнство вплинуло і на голос співачки.

«Дуже цікавий професійний момент, який я відчула – в мене змінився голос. До речі, якщо казати про новий альбом, є пісні, записані до народження і після – звучання голосу відрізняється. Я розумію, що це почують лише люди з музичним слухом. Голос став більш «м'ясистим», нижчим, він «осів». Знаєте, спеціалісти кажуть, що співачка, яка не народжувала, не відкрила свій голос на 100%», – розповіла Джамала. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала презентувала зворушливий кліп на пісню Крила

Попри все співачка тішиться змінами в житті та у своєму Instagram ділиться милими та радісними фотографіями, на яких зображена з чоловіком і первістком. Щоправда, поки зірка не піддається вмовлянням прихильників і не показує обличчя малюка.

Гортайте світлини в галереї!

Фото: @jamalajaaa

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 пісень Джамали, які надихають любити

Новини по темі