Співачка-трансгендер розповіла, чому вирішила взяти участь у Голосі країни

Голос країни

28 січня на 1+1 відбудеться прем’єра восьмого сезону вокального шоу Голос країни

Поділитися:

28 січня на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос. Діти vs Голос країни: Чиє виконная Maybe I, maybe you вам подобається більше?

Одним з учасників «сліпих прослуховувань» нового сезону проекту став Борис Апрель. Декілька років тому співак наважився на зміну зовнішність. Так, на Голосі країни артист виступав вже як дівчина Аня, а також розповів, чому зник з української сцени, і які цілі ставить перед собою у проекті:

«Я довгий час провела в Америці. Видалила свої сторінки у соціальних мережах, мене вже не впізнають на вулицях. Коли приймала рішення щодо участі у проекті, хотіла залишити все як є, але любов до глядачів перемогла: саме за ними я дуже сумувала впродовж цих років. Моя мета у Голосі країни досить проста - мені хочеться відкрити свою душу глядачам України. Якщо своїм виступом я зможу підняти комусь настрій, подарувати натхнення або утішити - для мене цього вже буде достатньо. Це буде моєю особистою перемогою».

Також Аня розповіла, що тепер виступає під новим псевдонімом Зіанджа:

«Ім'я Зіанджа народилося у Китаї. Я працювала волонтером, викладала англійську мову дітям дошкільного віку з малозабезпечених сімей. Тоді у мене було довге волосся кольору блонд, і діти називали мене Енджел (Янгол). Таким чином Енджел трансформувалося в Зіанджу», - поділилась Аня.

Нагадаємо, що  у новому сезоні на сцену «Голосу країни» вокалісти підійматимуться на спеціальному ліфті, який став нововведенням сезону. Також на учасників Голосу країни-8 очікують нові жорсткі правила: вокаліст, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Окрім того, у «сліпих прослуховуваннях» візьмуть участь співачка Злата Огнєвич, учасниця Танців з зірками та українська артистка Камалія, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, популярна співачка Ірина Федишин, учасник Танців з зірками та актор Юрій Ткач. 

Чи впізнають тренери голоси улюблених артистів, та чи зможуть зіркові учасники розвернути червоні кріслі - глядачі дізнаються вже наступного року.

poll_content_116

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекордна кількість українських зірок взяла участь у Голосі країни-8

 

Новини по темі