Стали відомі імена радників тренерів у “вокальних батлах” на “Голосі країни-13”

Голос країни
Голос країни-13: стали відомі імена радників тренерів у вокальних батлах

Недільного вечора на прихильників проєкту очікує новий етап - “вокальні батли”.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться показ п’ятого епізоду європейського сезону Голосу країни-13. Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗіркові радники та нові правила: на “1+1 Україна” стартують “вокальні батли” “Голосу країни-13”

Недільного вечора на прихильників проєкту очікує новий етап - “вокальні батли”, які вийдуть у оновленому форматі та за новими правилами. В новому епізоді “Голосу країни” телеглядачі побачать виступи команд Клименка та Саніної. Підтримають наставників у нелегкому виборі учасників зіркові радники.

Іван Клименко 1+1

Радником Івана Клименка стане гурт Kalush Orchestra. Допомагати тренеру буде сопілкар та соліст гурту Тимофій Музичук, Килиммен та Саша Таб, який декілька сезонів тому і сам брав участь у “Голосі країни”.

Kalush Orchestra 1+1

Kalush Orchestra 1+1

Kalush Orchestra 1+1

“Моїм радником буде гурт, який слухає вся Україна. Вони гастролювали більше ніж у 20 країнах світу і перемогли на Євробаченні і це звісно Kalush Orchestra. З нами сьогодні Тимофій Музичук, людина, яка не тільки співає приспів всім відомої “Стефанії”, а і є автором цієї мелодії. Тимофій грає більше ніж на 50 народних музичних інструментах. Допоможе мені і Саша Таб, якого усі знають за піснею “О,мамо”. До речі, Саша також брав участь у “Голосі країни” і ось повернувся сюди вже в якості радника. Ось що робить “Голос країни” з вокалістами. Також моїм радником стане КИЛИММЕН. Скажу чесно, були кліпи, в яких я був КИЛИММЕНОМ та співав приспів, але зараз з нами основний учасник гурту, тому не будемо розкривати, хто він”, - каже Іван Клименко.

Юлія Саніна 1+1

Радником Юлії Саніної стала українська співачка та сонграйтер Jerry Hail.

“Моєю радницею стала неймовірна дівчина на ім’я Jerry Hail. Вона віртуозна музикантка, вокалістка, мультиінструменталістка, авторка пісень і людина з чіткою позицією. В неї безліч колаборацій в тому числі і з європейськими артистами, тому сподіваюся вона дасть багато вірних порад”, - каже Юлія Саніна.

Jerry Hail 1+1

Як тренери об’єднають учасників та які поради дадуть зіркові гості, стане відомо вже у неділю о 21:00.

Нагадаємо, цього сезону для виступів на сцені тренери зможуть об'єднувати учасників не тільки у дуети, але і в тріо, і навіть у квартети. На глядачів чекають незвичайні музичні колаборації учасників та несподівані музичні рішення тренерів. Цього сезону до наступного етапу зможуть пройти тільки 4 вокаліста із кожної команди. А отже тренер має широкий вибір: після виступу він може як залишити усіх учасників, так і попрощатися з усіма. До того ж, на етапі “вокальні батли” з’являться зіркові радники, які будуть допомагати тренерам обирати, кому з учасників дати шанс проявити себе і у наступних ефірах.

Де дивитись "Голос країни-13":

  • Прямий ефір щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ” та Megogo (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).
  • Повні  випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ - на території України, а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” окремі виступи учасників можна буде подивитися по всьому світові.

Під час зйомок “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшло 60 різножанрових вокалістів, які під час кожного виступу дивували тренерів Юлію Саніну, Артема Пивоварова, Івана Клименка та DOROFEEVA, а також глядацьку залу потужними голосами. 13 сезон музичного проєкту “Голос країни” було реалізовано спільно з Telewizja Polska (TVP). За новими правилами, команди тренерів цього року складатимуться із 10 співаків, які стануть справжніми амбасадорами української музики у Європі.

«Голос країни» у соцмережах:
 Facebook: https://www.facebook.com/goloskrainy
 Instagram: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/
 YouTube: https://www.youtube.com/c/goloskrainy

Новини по темі