Священик з команди Тіни Кароль переспівав найвідомішу пісню Sting (відео)

Голос країни

Протоієрей Олександр Клименко підкорив глядачів шоу виконанням популярної пісні.

Поділитися:

Хто з учасників «Голос країни 7» потрапив до нокаутів (повний список)19 березня на проекті «Голос країни 7» завершився найдраматичніший етап шоу – «вокальні бої». За його підсумками визначилися учасники команд Сергія Бабкіна, Джамали, Потапа і Тіни Кароль, які отримали можливість продовжити боротьбу за перемогу.

Одним із найбільш очікуваних «баттлів» став виступ отця Олександра Клименка разом з Євгеном Агєєвим з команди Тіни Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Священик із команди Тіни Кароль: «Пісня – це маленька проповідь»

Для священика Олександра Клименка і найвищого учасника «Голос країни 7» Євгена Агєєва наставниця обрала пісню Стінга «Shape Of My Heart», яку чоловіки виконали так проникливо, що зал аплодував стоячи.

Зіркові тренери також не залишилися байдужими. Джамала сказала, що вона вважає дует Євгена та отця Олександра найкращим за весь другий етап вокальних боїв.

Отець Олександр, я повинна вам сказати. Ви - супер-співак. Я в захваті від вашого голосу, від вашого тембру. Євген, ви також дуже красиво заспівали, - сказала Джамала.

Зіркова наставниця учасників Тіна Кароль зазначила, що обидва вокалісти розкрили себе на повну під час виступу, проте надалі вона хотіла б більше розкрити талант отця Олександра.

Євген, ви сьогодні зробили гігантський крок вперед, адже у вас з'явилася культура звуку, якої раніше не було. Але я хочу відкрити серце і голос отця Олександра, - сказала Тіна Кароль, запросивши Олександра Клименка до «нокаутів».

Нагадаємо,під час першого виступу отця Олександра Тіна Кароль не змогла стримати сліз.

Новини по темі