Талановитий фінансист із Голосу країни зізнався, чим його «зачепила» Тіна Кароль

Голос країни

Учасник шоу поділився враженнями від «сліпих прослуховувань».

Поділитися:

Минулої неділі глядачі 1+1 побачили третій випуск «сліпих прослуховувань» вокального проекту Голос країни-8, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кароль та Бабкін заспівали разом

Одним із найяскравіших епізодів того вечора був виступ Андрія Рибарчука з Чернівців, який виконав проникливу пісню з репертуару Тіни Кароль Закрили твої очі. Вокалісту вдалося розвернути до себе всі червоні крісла, а перевагу він віддав команді Тіни. Такий вибір Андрія був логічним, адже він захоплюється тонкою професійною майстерністю співачки.

Це неймовірна пісня – не маю іншого пояснення. У виконанні Тіни Кароль ця пісня торкається душі та змушує інакше подивитися на життя. Тому до команди Тіни хотілося потрапити, – поділився співак.

Зі слів Андрія, перед виходом на сцену він дуже хвилювався. Однак музика допомагає йому розслабитися. Тепер, будучи учасником шоу, він «прагне поділитися частиною своєї душі».

Хочу поділитися тим вогнем, що горить у мені. Щоб те, як я відчуваю пісні, відчували й слухачі, – говорить Андрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Джамали потрапили «українські Зіта і Гіта»

Нагадаємо, Андрій Рибарчук працював у фінансовій компанії, однак не почувався щасливим. Нещодавно він уперше виступив на невеликій сцені у Рівному і зрозумів – саме співу хоче присвятити своє життя.

Новини по темі