Тіна Кароль презентувала книгу своїх портретів

Голос країни
Тіна Кароль презентувала книгу своїх портретів
vogue.ua

Співачка показала себе з нової сторони

Поділитися:

Протягом року Тіна Кароль показала усім свою любов до музики та своїх шанувальників. Всеукраїнський тур зірки триває, і лише нещодавно вона дала сім рекордних концертів у столиці. Крім того співачка встигла знятися у ексклюзивній фотосесії для французького фотографа Себрана Д'Аржента. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 образів Тіни Кароль з туру Інтонації, від яких неможливо відірвати погляд

Фото Тіни розмістили у книзі під назвою Тіна Кароль. Одним кадром. На світлинах співачка позує у нарядах світових брендів Gucci, Miu Miu, Louis Vuitton і Saint Laurent та українських дизайнерів таких, як ARTEMKLIMCHUK, Poustovit, elenareva, Dafna May. 

Колекційне видання з’явилося у 500 екземплярах. Формат книги - coffee-table book, в якому присутні лише фото без тексту. Крім того, фотокнига не має переплету, що ще раз підтверджує, що це видання - набір унікальних фоторобіт. 

Тіна Кароль зізналася, що робота над фотокнигою тривала рік. Себран робив фото тільки на плівку, тому ніхто не знав до кінця, чи вдалою вийшла фотосесія. 

Так, ми дуже хвилювалися, але вірили, що все вийде. Я щаслива, що Себран побачив мене саме такою, - поділилася Тіна. 

Для презентації книги Тіна обрала довгу золотисту сукню із коміром. 

Придбати книгу співачки можна буде на концертах Тіни, а також у Sanahunt Gallery. Усі кошти будуть направлені у благодійний фонд співачки «Полюс тяжіння» для купівлі ліків онкохворим дітям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В мережі з'явилося перше інтерв'ю 14-річної Тіни Кароль (відео)


 

Новини по темі