Тіна Кароль стала брюнеткою (фото)

Голос країни
Тіна Кароль стала брюнеткою заради головної ролі у фільмі (фото)

Співачка вразила кардинальною зміною іміджу.

Поділитися:

Тренер Голосу країни Тіна Кароль не втомлюється дивувати своїх прихильників. Днями вона вразила пластичністю, показавши, як сідає на шпагат у спокусливому вбранні. А сьогодні у своєму Instagram розмістила світлину, на якій позує в неочікуваному образі - з короткою стрижкою та чорним волоссям. Як виявилося, саме такою ми побачимо співачку в короткометражному фільмі Бывшие. У стрічці співачка отримала головну роль.

Тіна грає роль дівчини, яка намагається налагодити стосунки зі своїм новим хлопцем, але її ніяк не відпускають фантоми колишніх коханих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль випустила чуттєвий кліп про чоловіка своєї мрії

 

Допис, поширений Tina Karol (@tina_karol)

 

«Тіна Кароль - характерна акторка, вона існує в фільмі на межі ігрового і документального кіно», - розповів режисер фільму Євген Баранов.

Головну чоловічу роль у фільмі виконав Михайло Пшеничний. В епізодичних ролях зіграв Володимир Горянський, Кирило Дицевич, Олександр Попов, Іван Соловйов, Євген Лебедин, Олексій Яровенко, Олексій Нежурко, Дмитро Гольдман, Олександр Ведменський, Дмитро Вівчарюк і Дмитро Чернов.

Прем'єра фільму запланована на 2019 рік.

Цікаво, що Тіна вже давно мріяла зіграти в кіно.

"Я б хотіла спробувати себе в кіно. Мені цікавий цей напрямок. Та й в принципі кожна пісня - це роль. Так чи інакше, створюючи концертні програми, мені потрібно відчути потрібний стан - якщо це щаслива пісня, то можна і закохатися на короткий термін (усміхається). Але у мене є залізне правило: що б я не робила, це повинно бути ідеально. Внутрішньо я дозріла до кіно, але якщо хтось із мого близького оточення скаже, що це не моє, то не піду. Кожна людина повинна займатися своєю справою", - зізнавалася вона раніше tochka.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль похизувалася формами у сміливому літньому образі

Новини по темі