Тіна Кароль та Dan Balan стали тренерами «Голосу країни-10»

Голос країни

Ювілейний сезон обіцяє бути яскравим!

Поділитися:

Під час зйомок «Ночі Cуперхітів» ведучі святкового концерту – Руслан Сенічкін та Людмила Барбір – розсекретили імена перших зіркових тренерів ювілейного десятого сезону «Голосу країни». Ними стали співачка Тіна Кароль, яка перемагала у вокальному проекті чотири рази, та міжнародний артист, минулорічний тренер-переможець Dan Balan.

Прихильників дуже порадувала новина, адже за розвитком їхніх стосунків під час «Голосу країни-9» стежила вся країна, і зіркам неодноразово приписували роман. Раніше співачка жартома говорила, що своїми компліментами та подарунками Dan Balan намагається її обеззброїти, як суперницю, але харизматичний артист не відступав й продовжував завойовувати серце артистки. Під час одного ефіру він подарував їй маленьку м’ягку іграшку і назвав Тіну Кароль своїм «кенгурушем», який відтоді став символом їхніх стосунків.

Цікаво, що днями артисти вперше разом прокоментували свої стосунки. Співак зізнався, що між ними «роман, написаний рукою генія», — і змусив Кароль ніяковіти від почутого. Деталі відвертостей пари знайдеш .

Під час концерту «Ніч Суперхітів» зірки за святковим столом приєдналися до гарної традиції обміну подарунками. Так, Dan Balan вирішив натякнути Тіні Кароль на продовження їхньої історії та початок вокального проекту, знову подарувавши їй маленького іграшкового кенгуру.

«У наших стосунках є особливий символ, це «кенгуруш». Він виник на «Голосі країни». Цим подарунком я хочу нам побажати, щоб ми в новому році нарешті знайшли з тобою те, що так давно шукали», — сказав артист, а ведучі додали, що це було найромантичніше побажання.

Своєю чергою Тіна Кароль теж підготувала для співака сюрприз — маленьку коробочку, на кшталт тих, у яких дарують ювелірні прикраси. Співак пожартував і сказав, що він згоден, вирішивши, що всередині каблучка, яка символізує якусь пропозицію. Втім у коробочці була прикраса у вигляді ключика.

«Можливо це ключ від серця Тіни, тоді я на нього довго чекав. Це багато що значить для мене», — прокоментував подарунок Dan Balan.

Приємним сюрпризом також стала інформація про дату прем’єри проекту. Так, телеглядачі каналу 1+1 побачать перші випуски «Голосу країни-10» вже 19 січня

Імена інших тренерів поки що тримаються в секреті, але продюсери інтригують змінами, адже ювілейний сезон обіцяє бути особливо потужним. «Голос країни-10» стане головною битвою епохи за найкращих вокалістів. Хто приєднається до нового тренерського складу, стане відомо вже скоро.

Нагадаємо, відкриті кастинги проходили по всій Україні й зовсім скоро розпочнуться зйомки сліпих прослуховувань.

Також пропонуємо переглянути романтичний виступ Тіни й Дана на паркеті «Танців з зірками»:

Більше про стосунки артистів дізнавайся у наступних матеріалах:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі