Тіна Кароль вперше прокоментувала перемогу отця Олександра (відео)

Голос країни

Вчора, у суперфіналі «Голосу країни 7», глядачі визначилися з переможцем сьомого сезону.

Поділитися:

Четверо суперфіналістів, три години прямого ефіру та сотні тисяч смс від вболівальників – і Україна дізналася, хто став «голосом країни» 2017.

На останньому етапі залишилося двоє учасників – Інгрет Костенко з команди Потапа і Олександр Клименко з команди Тіни Кароль. Перемогу глядачі віддали отцю Олександру.

Я щаслива, що доля мене звела з отцем Олександром. Було дуже непросто зібрати репертуар, але він ніколи не зрадив своєму сану, відзначила Тіна Кароль.

Сам Олександ Клименко каже, що на  «Голосі країни 7» завжди співав про любов: до ближнього, до Бога і до життя.

Якщо це передалось через екрани до людей, значить ми виконали нашу задачу, - пікреслив переможець  «Голосу країни 7».

На суперфіналі за отця Олександра вболівала вся його велика родина. З чотирьох його дітей у залі не було лише молодшої доньки, якій усього декілька тижнів.

Зараз дуже тяжко все це усвідомити, але ми щасливі, - зізнається дружина Олександра Климнеко Світлана.

Разом із титулом «Голос країни 7» переможецьСтало відомо ім'я переможця «Голос країни 7» отримав квартиру квартиру у Києві, право на запис власної пісні, її ротацію на радіо та зйомки кліпу. І запис, і ротацію, і кліп отець Олександр подарував своїй суперниці Інгрет Костенко.

Якщо ви також прагнете стати «Голосом країни», приходьте на кастинги одразу 2-х сезонів: «Голос Діти»  і «Голос країни 8». Перші кастинги відбудуться вже в наступні вихідні.

Новини по темі