Тіна Кароль зізналась, що вболіває за учасницю з команди Сергія Бабкіна

Голос країни

Вчора на телеканалі «1+1» відбувся перший прямий ефір сьомого сезону проекту «Голос країни».

Поділитися:

Підтримати фіналістів та тренерів прийшли учасники минулих сезонів Влад Каращук, Анастасія Прудіус та переможниця «Голос. Діти-3» Еліна Іващенко, а Сергій Бабкін навіть запросив всю свою сім’ю, маму та тещу, які протягом всього часу вболівали за тренера та його підопічних.

Своїм запальним виконанням пісні «Think» Aretha Franklin Віра Кекелія з команди Сергія Бабкіна, підняла тренерів та всіх глядачів у залі зі своїх місць та змусила танцювати разом з нею.

«Сьогодні ти своїм прикладом показала всім дівчатам, що нічого не потрібно боятися і завжди йти тільки вперед. Дякую тобі за цю емоцію свободи», - прокоментував виступ своєї учасниці Сергій.

Ще одна учасниця з команди Сергія Марта Адамчук заворожила глядачів автентичним виконанням пісні свого тренера «Агов», а Тіна Кароль навіть зізналася дівчині у своїй прихильності:

Я на цьому проекті вболіваю за Марту Адамчук. Ти, Марто, навіть не уявляєш, скільки в тобі сили!

Квиток у півфінал Сергій Бабкін подарував Вірі Кекелії, а Україна проголосувала за Марту Адамчук. Дивіться півфінал проекту «Голосу країни-7» наступної неділі о 21.00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі