Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли, через які труднощі пройшли їхні стосунки

Голос країни
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли, через що пройшли їхні почуття

Зірки Голосу країни розповіли, як їм довелося «перевіряти себе та воювати».

Поділитися:

Після того, як Арсен Мірзоян написав для Тоні Матвієнко пісню «Не двоє», на адресу пари посипалися запитання. Мовляв, чи немає в словах пісні пророцтва? Щоб розставити всі крапки над «і», найміцніша пара в українському шоу-бізнесі знялася для обкладинки журналу «Теленеделя» і поділилися своїми поглядами на життя і творчість, історіям про побут, подорожі та вихованні дітей.

«Коли між нами виник роман, довелося перевіряти себе, воювати, намагатися зрозуміти, чи справді це любов чи просто захоплення. Щоб розібратися, потрібен був майже рік», — зізнається Арсен. Тоня тут же доповнила, що її майбутній чоловік знав, що та його любить. Незабаром було весілля її мрії — з білою сукнею, гостями та друзями.

У період, коли психологи обіцяють закоханим кризу трирічного віку, у пари якраз народилася дочка Ніна, ставши центром їхнього життя. «Було неймовірно складно, незважаючи на те, що поруч залишалася мама» (Ніна Митрофанівна — Ред.), — згадує Тоня. Тоді в прямому сенсі не вистачало рук, щоб носити і заколисувати дитину. «Коли на нас із мамою подивилася подруга-педіатр через три місяці після народження дитини — схудлих, із синцями під очима — сказала: «Пора вам заводити няню!», — сміється співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніна Матвієнко станцювала запальний танець з онучкою (відео)

Артисти відзначають, що після народження Ніни немає часу думати про дурні розбіжності. З тих пір їм так і не вдалося відпочити вдвох. Всі поїздки були робочі — Нью-Йорк, Англія, Ліван, Нідерланди. В інтерв'ю виданню Тоня поділилася історією, як вони з Арсеном зупинилися в колишній голландській в'язниці, реконструйованій під готель-музей.

Новини по темі