Тренери Голосу країни-9 розповіли про свої комплекси

Голос країни
Тіна Кароль і Dan Balan зізналась, через що комплексують

Тіна Кароль і Dan Balan зізналися, чого соромилися на початку кар’єри.

Поділитися:

Учасницею другого дня сліпих прослуховувань Голосу країни-9 стала Христина Сквірська. Усе своє життя дівчина була впевнена, що для неї немає місця на сцені через її надмірну вагу. Тому вона співала лише вдома за закритими дверима, а прийти на кастинг наважилася лише тоді, коли схудла.

На фото: Христина Сквірська

Зворушлива історія дівчини занурила тренерів у спогади. Потап, Тіна Кароль та Dan Balan згадали, якими були на початку свого шляху, а також порадили не соромитися і ні з ким себе не порівнювати.

«Багато талановитих людей порівнюють з себе з зірками і думають, що у них так ніколи не вийде. Бояться, мовляв, «що інші скажуть», — прокоментував Потап. —  Скажу про себе. Коли я виходжу на сцену, мені здається, що я такий худий, красивий, в мене довге волосся…

Я супермен, коли співаю. Сцена мені допомагає. Я за рахунок неї борюся з комплексами.

Красуня-тренерка Тіна Кароль додала:

Не буває нічого ось так от просто. Ми колись так само стояли за лаштунками і боялися своїх комплексів.

Також співачка зазначила, що й досі боїться деяких своїх комплексів, і навіть жартівливо зізналася, що не їла три дні перед зйомками.

А Dan Balan на старті своєї кар’єри хвилювався через свою надмірну худорлявість.

«Я був дуже-дуже худий. Намагався багато їсти, кожного дня тренувався, але був не задоволений тим, як виглядаю. Врешті-решт, я сказав «та ну його»… і раптом усе почало налагоджуватися».

Дивіться виступ Христини Сквірської з піснею Faded на Голосі країни-9:

Новини по темі