Тренери проекту «Голос країни 7» знялися в казковому новорічному ролику «1+1»

Голос країни

Тренери вокального проекту «Голос країни 7» знялися в казковому новорічному ролику, який глядачі телеканалу «1+1» уже можуть побачити в ефірі.

Поділитися:

Тренери головного вокального шоу «Голос країни 7» привітали глядачів каналу 1+1 в казковому новорічному ролику. 

За сюжетом зіркові тренери Тіна Кароль, Джамала, Потап і Сергій Бабкін напередодні Нового року 2017 знаходяться в прикрашеному до свята будинку в зручних піжамах.

Кожен із тренерів загадує бажання отримати в наступному році «голос країни». Після чого лунає дзвінок у двері, і в будинку з'являються талановиті вокалісти в образі журналістів, кухарів, домогосподарок і, звичайно ж, Санта Клаусів.

Під ялинкою Тіна Кароль, Джамала, Потап і Сергій Бабкін знаходять свої новорічні подарунки – пакунки, усередині яких знаходиться фірмова червона кнопка, натиснувши на яку, можна познайомитися із заповітним «голосом країни».

Як відомо, новими тренерами сьомого сезону проекту стали український музикант і учасник популярного гурту 5'nizza Сергій Бабкін, співачка і переможниця Євробачення 2016 Джамала. Вони складуть компанію наставникам попередніх сезонів проекту – співачці Тіні Кароль та шоумену і продюсеру Потапу.

Одним з учасників «сліпих прослуховувань став священик із Березані Олександр Клименко. Отець Олександр вразив глядачів, вийшовши на сцену в рясі і заспівавши пісню Миколи Мозгового «Материнська любов». Учасник розповів, що хоче надихнути людей на молитву.

Нагадаємо, в 4 грудня в 21:00 у прямому ефірі телеканалу «1+1» відбувся фінал дитячого вокального проекту «Голос.Діти-3». Телеглядачі шляхом телефонного і смс-голосування обрали переможницю сезону. Нею стала 14-річна Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим дивувала переможниця «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко

З прем'єрою «Голос.Діти-3» на телеканалі «1+1» стартував «Рік «Голосу», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни 7».

Новини по темі