"Тренерські" купе та перший спільний виступ Пивоварова і Дорофеєвої: стали відомі нові подробиці про європейський сезон "Голосу країни"

Голос країни
Стали відомі нові подробиці про європейський сезон "Голосу країни"

Не пропустіть прем'єру "Голосу країни-13" вже 3 вересня о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна"!

Поділитися:

Вже цієї неділі, 3 вересня, о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться довгоочікувана прем’єра європейського сезону "Голосу країни", який знімається у Польщі за всебічної підтримки польських партнерів. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки сучасності та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не пропустіть! До прем'єри "Голосу країни-13" залишилося 4 дні

Сьогодні у самому серці Варшаві стартували зйомки “вокальних батлів” — другого етапу проєкту. В новому сезоні дещо зміняться правила цього етапу. Як саме тренери будуть обирати учасників і формувати команди, буде повідомлено згодом.

Голос країни-13 - цікаві факти про новий сезон

Ми зібрали нові факти про довгоочікувану прем’єру 13 сезону “Голосу країни”.

►У брендованому потязі Київ-Хелм з’явилися іменні купе тренерів “Голосу країни”. Відтепер кожен з бажаючих може купити квиток у персональне “тренерське” купе та відчути себе наставником проєкту, який вирушає на знімальний майданчик у Варшаву.

►В одному з епізодів “сліпих прослуховувань” тренерка DOROFEEVA та Артем Пивоваров вперше разом наживо на сцені виконають свій дуетний хіт під назвою “Думи”.

“Через складні графіки ми жодного разу не співали “Думи” разом, навіть під час створення пісні, адже її запис проходив у різних містах. Ми не перетинались на зйомках кліпу, тому цей виступ абсолютный ексклюзив”, — каже DOROFEEVA.

Надя Дорофєєва у новому сезоні "Голосу країни"

►“Голос країни” у День Незалежності презентував однойменний саундтрек. Менше ніж за тиждень трек потрапив у топ-чарти головних цифрових маркетплейсів. Саундтрек отримав підтримку від слухачів та зайняв місце у плейлистах “New Music Daily” Apple Music, “Найкращі пісні солов’їною”, “Новинки щоп’ятниці” у Spotify та «Новинки» на YouTube Music. Прослухати саундтрек можна за посиланням.

►Тизер тринадцятого європейського сезону «Голосу країни» з’явився на найбільшому світлодіодному екрані Європи, розташованому на фасаді “українського Таймс-сквера” ТРК Gulliver в Києві.

Де дивитись "Голос країни-13":

►Прямий ефір із 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ”, Мegogo та на інших ОТТ-платформах (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).

►Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ (на території України), а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” (епізоди можна буде подивитися по всьому світові).

Більше подробиць читайте на сайті.

Новини по темі