Трінчер та Сосунов розповіли про своє перше кохання

Голос країни

Півфіналісти Голосу країни-8 поділилися особистими спогадами.

Поділитися:

Минулої неділі за результатами першого прямого ефіру Голосу країни-8 півфіналістами проекту стали Олена Луценко та Дмитро Самко з команди Сергія Бабкіна, підопічні Джамали Анна Трінчер та Христина Храмова, вокалісти Потапа Микита Трондін та Србуі Саргсян, а також Андрій Рибарчук та Михайло Сосунов, наставником яких є Тіна Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові гості Голосу країни-8 розкрили своїх фаворитів

У перервах між репетиціями зірка серіалу Школа Анна Трінчер з команди Джамали та підопічний Тіни Кароль і учасник Ліги сміху Михайло Сосунов поділились із глядачами спогадами про перше кохання.

«У мене було кохання у дитячому садочку – Настя, але вона кохала мого друга Рому, який просив мене навчити його співати. Він виконав для неї композицію «Море, море», але Настя не обрала жодного з нас», - зізнався Міша. Анна Трінчер також вперше зустріла кохання у дитячому садочку, а от чи вільне її серце зараз, обіцяє розкрити незабаром.

«Нещодавно на концерті у центрі столиці я пообіцяла розповісти, кому належить моє серце, якщо пройду далі у проекті. Обіцянку я виконаю, тому дивіться півфінал цієї неділі», - прокоментувала своє особисте життя співачка.

Також Анна Трінчер поділилась, як проходила відбір на восьмий сезон Голосу країни:

«На кастинг проекту я приїхала зі зйомок серіалу Школа. Пам’ятаю, як попросила знімальну групу відпустити мене на годину, і рада, що все ж таки вийшло вирватись, адже я могла зараз не стояти на головній вокальній сцені країни. До речі, 9 травня розпочинається фан-тур акторів «Школи» містами України, тому приходьте, поспілкуємся про все, що вас цікавить», - сказала Аня на онлайні tochka.net.

В свою чергу, підопічний Тіни Кароль Михайло Сосунов зізнався, що переїхав жити до України:

Перш за все, мені подобаються українці: я ще не зустрічав таких щирих та позитивних людей.  Мене зводять з розуму борщ зі сметаною і вареники з картоплею – як так смачно можна готувати?, - поділився Міша.

Зазначимо, у півфіналі проекту, який глядачі 1+1 побачать вже цієї неділі о 21:00, у команді кожного тренера лишилося по 2 учасники. У другому прямому ефірі Голосу країни кожен з них виконає сольну пісню та заспіває дуетом із наставником. Доля учасників буде залежати від глядацького голосування та оцінки тренера. Кожен наставник матиме 100 відсотків, які він розділить між двома учасниками. Глядацькі смс та дзвінки також переведуться у відсотковий еквівалент та додадуться до тренерських оцінок. Чия відсоткова сума виявиться більшою – той і пройде до суперфіналу.

Наразі продовжується продаж квитків на прямі ефіри восьмого сезону Голосу країни, які можна придбати за посиланням.

Дивітьcя півфінал Голосу країни-8 наступної неділі, 22 квітня, о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу сколихнув новий імідж Потапа

Новини по темі