У Голосі країни-9 визначили переможця вокального онлайн-відбору #другийшанс

Голос країни
У Голос країни-9 визначили переможця вокального онлайн-відбору #другийшанс

Він автоматично проходить у «сліпі прослуховування» десятого сезону шоу.

Поділитися:

Ним став Михайло Фіськович. Зірковим наставником виконавця була Олена Луценко, переможниця Голосу країни-8. У фінальному вокальному двобої рівненський музикант Михайло Фіськович конкурував з MASAZH band. Вокалісти виконали завдання онлайн-тренера і заспівали пісню гурту Imagine Dragons Next to me, але глядачі шляхом голосування в соціальних мережах віддали перемогу Михайлу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Голос країни / Голос. Діти (@goloskrainy_official) on

Нагадуємо, згідно з правилами проекту #другийшанс, усі охочі, хто не зміг пройти далі на етапах «сліпих прослуховувань», або ті, хто побоявся виступити на головній музичній сцені країни, могли випробувати себе в онлайн-відборі. Головний приз - автоматична участь у «сліпих прослуховуваннях» у Голос країни-10.

За умовами конкурсу онлайн-прослуховування проходило в три етапи. Онлайн-тренерами стали учасник шостого сезону Голос країни Laud, переможниця восьмого сезону Олена Луценко, учасниця Голос країни-8 Аня Трінчер і переможець п'ятого сезону Антон Копитін.

За час проекту учасники опублікували понад три тисячі відеоробіт. У перший етап відбору потрапили 50 найсильніших голосів, які набрали найбільшу кількість переглядів. До другого етапу пройшли 8 фаворитів, яких обрали онлайн-тренери. На третьому етапі 8 учасників попереднього відбору зійшлися в онлайн-поєдинках. Переможця обирали глядачі, адже саме вони є «п'ятим тренером» у проекті.

Зовсім скоро стартують відкриті кастинги у 10-й ювілейний сезон Голосу країни, стежте за новинами в наших соціальних мережах і на сайті 1+1.

 

Новини по темі