Учасниця команди Джамали зізналася, в кого закохалася на вокальному шоу

Голос країни

За лаштунками «Голос країни 7» Яна Бліндер розповіла, як участь у шоу змінила її життя.

Поділитися:

Учасник команди Сергія Бабкіна розповів, чому розійшовся з коханоюЯна Бліндер, учасниця  команди Джамали у вокальному шоу «Голос країни 7», за лаштунками зізналася, що привело її на проект, і як насправді ставиться до думки тренерів. 

За лаштунками шоу Яна Бліндер зауважила, що критика тренерів є корисною, насамперед тому, що вони працюють в абсолютно різних музичних напрямках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник команди Сергія Бабкіна розповів, чому розійшовся з коханою

Найважливішими для себе співачка вважає поради Джамали, адже остання може, окрім вокалу, налаштувати холодний розум і гаряче серце, щоб виконати пісню правильно і чуттєво.

Мені це не те, щоб важливо, але дико цікаво, адже з думок 4-х абсолютно різних тренерів можна вивести корисний урок для себе, – розповіла Яна Бліндер.

Космічна учасниця команди Джамали абсолютно не боїться змінюватися, тому дівчина, маючи власний вокальний проект, не побоялася випробувати себе у «Голосі країни».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грузинка підкорила тренерів самобутнім виконанням української народної пісні

Найближчому оточенню співачки довелося просто змиритися з її рішенням, адже всі знають, якою непередбачуваною є Яна.

Якщо ми будемо завжди статичні, життя взагалі не матиме ніякого сенсу. Воно рухається, як і час, а разом з ними повинні змінюватися і ми? – поділилася Яна.

Від проекту Яна прагне отримати не звання чи лаври переможця – вона прагне дарувати людям радість і любов, проживати зі слухачами кожну хвилину. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина, що приховувала своє обличчя, зняла вуаль (відео)

Кожен пройдений етап проекту – це можливість втілювати мою мету довше. Для мене це справді найважливіше. Я закохалася у людей, які створюють цей проект, – зізналася Яна.

Зауважимо, минулої неділі Яна Бліндер пройшла до прямих ефірів у складі команди Джамали, емоційно виконавши пісню Lukas Graham «7 Years Old». Зіркові тренери високо оцінили виконання Яни. Потап не стримував емоцій й аплодував стоячи.

Нагадаємо, імена всіх учасників «Голос країни 7», які пройшли до прямих ефірів.

Новини по темі