Учасник "Голосу країни-13" Роман Панченко розповів, чому обрав команду DOROFEEVA та як заспівав на концерті Coldplay український хіт

Голос країни
Роман Панченко: про участь у "Голосі країни-13" та виступ на концерті Coldplay

Роман Панченко з команди DOROFEEVA зізнався, навіщо йому перемога в "Голосі країни-13".

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" розпочинається новий етап європейського сезону "Голосу країни-13" — крос-батли. Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В інтерв'ю сайту ТСН учасник команди DOROFEEVA Роман Панченко розповів, чому обрав команду співачки та навіщо йому перемога в проєкті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": за кого з учасників крос-батлів ви вболіваєте (опитування)

27-річний Роман Панченко — вуличний музикант родом з міста Чернігів. Останні 5 років проживає у Варшаві. Рік тому грав на вулиці, коли до нього підійшов лідер гурту Coldplay Кріс Мартін і запросив виступити на стадіоні з українською піснею. Тоді він вийшов на сцену з композицією гурту "Океан Ельзи" — "Обійми".

"Я запропонував їм або пісню, яку я дуже добре знаю, або іншу, яку я ніколи до цього не виконував, але вона буде щирішою, красивішою і "на часі". Це і була пісня "Обійми" від "Океану Ельзи", яку я не виконував ніколи до концерту Coldplay. Для мене це був неймовірний виклик, чи зможу я вперше заспівати цю пісню на стадіоні. Тож ми обрали її, і я виступив на розігріві гурту. На завершальному етапі, в останньому блоці, ми виконали "Обійми" разом із Крісом Мартіном. Це був найдраматичніший момент усього концерту", — пригадав Роман.

Роман Панченко - Голос країни-13

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник "Голосу країни-13" Роман Панченко розповів про участь в проєкті та улюблений музичний жанр (відео)

Після того концерту Роман вирішив писати власні пісні, співати та надихати людей. Під час "сліпих прослуховувань" виконав композицію Sky full of stars гурту Coldplay. До нього розвернулись три тренери — DOROFEEVA, Іван Клименко та Артем Пивоваров. Роман обрав команду DOROFEEVA. Сьогодні він зізнається, це був інтуїтивний вибір.

"Заздалегідь я не думав до кого з тренерів хочу в команду, це була несподіванка і для мене. Я не загадував наперед, просто саме у той момент відчув, що дійсно мені буде цікавіше попрацювати з Надею, ніж, наприклад, з Артемом Пивоваровим чи Ванею Клименком. Мені здається, що наші шляхи з ними трішки відрізняються і сам погляд на музику теж. Це був інтуїтивний вибір", — поділився Роман.

За словами учасника, для нього перемога в "Голосі країни-13" може стати великим поштовхом для продовження музичної кар'єри.

"Перемога дасть мені як артисту знак, що треба зробити щось більше. Для мене це, як виступ з Golgplay, — день, який змінить ставлення до себе як до артиста, день, коли ти виростеш у своїх очах. Це однозначно стало б переходом на новий етап життя".

Учасник також розповів, з ким з українських виконавців хотів би записати дует:

"Складно обрати когось одного, але якщо говорити про українську сцену, можливо, я хотів би записати спільний фіт, наприклад, з Монатіком. Він той, хто зараз робить сучасну музику".

Дивіться, як пройшов виступ Романа Панчена під час "вокальних батлів" "Голосу країни-13" на сайті 1+1.

Не пропустіть крос-батли "Голосу країни-13" цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новини по темі