Учасник «Голосу країни-7» заспівав «Ой, у вишневому саду» на івриті (відео)

Голос країни

Виступ Наті Гейла із Ізраїлю став одним з найяскравіших моментів п'ятого випуску «Голосу країни».

Поділитися:

Вчора глядачі телеканалу «1+1» побачили п'ятий випуск «Голосу країни 7»Голос країни 7 сезон 5 випуск онлайн – вибір наосліп 19.02.2017 з оновленим тренерським складом, до якого увійшли Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль.

Першим на сцену «Голосу країни» вийшов 52-річний Володимир Бойков із Харкова, який сам себе називає «молодим татусем у декреті». Справа в тому, що нещодавно у Володимира народилася донька, і тепер весь свій час батько присвячує її вихованню.

Є дві речі, які дарують мені молодість - це моя донька і сцена, на якій я виступаю. Донечка повернула мені молодість. Я зараз готовий підкорювати будь-які вершини, - коментує учасник.

На сцені «Голосу країни» Володимир Бойоков виконав пісню групи «Машина времени» «Поворот», чим розвернув крісло Сергія Бабкіна.

Дивіться, хто пройшов в команду Бабкіна після п'ятого ефіру.

Ось, новий поворот у вашому житті в 52 роки. Я за буду за вас вболівати!- сказала Тіна Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап розповів, як змусив тата повірити у свій талант.

Одним з найяскравіших епізодів випуску став виступ 38-річного Наті Гейла із Ізраїлю. Учасник приїхав на свою історичну батьківщину для того, щоб взяти участь в «Голосі країни» і допомогти людям хоч на хвилину забути про проблеми.

Для виступу Наті обрав українську народну пісню «Ой, у вишневому саду», яку сам переклав і виконав на івриті. Виступ учасника розвернуло крісла Тіни Кароль та Сергія Бабкіна.

Наті розповів тренерам, що пісня підкорила його своєю проникливою мелодією навіть незважаючи на те, що він не знає української мови, і щоб зрозуміти сенс слів, довелося користуватися перекладачем.

Також з'ясувалося, що Наті в Ізраїлі викладає дітям вокал, і минулого сезону його підопічні Тімоті Санніков і Естер Фрідман брали участь у «Голосі.Діти». Своїм наставником учасник обрав Тіну Кароль.

Дивіться, хто пройшов в команду Тіни Кароль після п'ятого ефіру.

Нагадаємо, ведучі проекту – Юрій Горбунов та Катерина Осадча, яка вдруге стала мамою.

Дивіться «Голос країни-7» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі