Учасник команди Сергія Бабкіна розповів про переломний момент у його житті

Голос країни

Віктор Нікіфоров зізнався, чому почав займатися музикою.

Поділитися:

Хто долучився до команди Тіни Кароль після п'ятого ефіруЗа лаштунками грандіозного вокального шоу «Голос країни 7» Віктор Нікіфоров, учасник команди Сергія Бабкіна, розповів про переломний момент у своєму житті та зізнався, чому він обрав саме Сергія Бабкіна своїм тренером. 

За словами Віктора Нікіфорова, практично весь вільний час, який у нього залишається, він приділяє музиці. Чоловік працює інженером-конструктором, а ввечері грає для невеликої аудиторії.

Колеги знають Віктора, як відповідальну й сором’язливу людину, але коли музикант опиняється на сцені, він перетворюється на справжнього рокера. Підопічний Сергія Бабкіна зізнається, що поява групи стала важливою подією у його житті. 

Переломним моментом у моєму життя стала саме ця подія, коли музика з'явилася у моєму життя, а вже потім я з'явився у музиці, – каже співак.

Манера виконання Віктора Нікіфорова вразила зіркових наставників. Його навіть порівняли з зірковим тренером «Голос країни 6» Іваном Дорном. Врешті решт юному артисту вдалося розвернути всі 4 тренерські крісла.

Ще до свого виступу співак хотів завоювати прихильність фронтмена гурту 5'nizza, тому Віктор без вагань обрав команду Бабкіна. Вокаліст зізнався, що Сергій Бабкін близький йому, як музикант.

Пісень Сергія у моєму плейлисті більше, ніж треків інших тренерів, – розповів Віктор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренера «Голосу країни-7» Джамалу визнали найкращою співачкою країни.

Віктор готовий змінюватися у музиці, а тому експериментів з жанрами виконавець не боїться. Співак запевняє, що не буде йти по головах заради перемоги, адже вважає, що найважливіше завжди залишатися людиною.

Перемога – це завжди приємно, але йти на якісь критичні кроки я не збираюсь. Я просто працюватиму і як буде, так буде, – зазначив Сергій.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, що на «Голос країни 7» прийде Katya Chilly.

Новини по темі