Учасники «Голосу країни-7» розповіли про родинні великодні традиції

Голос країни

Другий прямий ефір глядачі телеканалу «1+1» побачать у великодній вечір.

Поділитися:

До грандіозного фіналу головного вокального проекту країни «Голос країни-7» залишилося зовсім небагато часу. Вже наступної неділі, 15 квітня, о 21:00 на телеканалі «1+1» в півфіналі визначиться четвірка вокалістів, з яких телеглядачі виберуть найкращого - того, хто завоює горде звання «голосу країни» і отримає головний приз - пісню, тримісячну ротацію на радіо «Хіт ФМ», кліп і квартиру в Києві.

Другий прямий ефір глядачі телеканалу «1+1» побачать у великодній вечір. Напередодні свята учасники розповіли про родинні великодні традиції.

«На Великдень та інші великі свята з дитинства ми збираємось всією великою сім’єю. За святковим столом завжди співали українські стародавні народні пісні. Пам’ятаю, дід та бабуся починали, мама співала другим голосом, а я вчилася у них. Ці пісні передавалися від покоління до покоління, із уст в уста у нашій родині. Я і досі пам’ятаю їх, та кожного разу, співаючи, відчуваю мурашки по шкірі та поклик дитинства», - розповідає Марта Адамчук із команди Сергія Бабкіна.

«Великдень ми завжди проводимо у вузькому колі сім'ї. Рано вранці йдемо з дітьми і дружиною, батьками до церкви. У нас є обов'язкова сімейна традиція - в цей день ми гарно і нарядно одягаємося. Мені дуже подобається вранці спостерігати за дітьми, коли вони вбираються, і за Надею, поки вона збирає великодній кошик зі всякими смаколиками. У такі моменти я відчуваю себе найщасливішим чоловіком у світі. Після того, як ми посвятили паски, ми одразу на вулиці з'їдаємо по шматочку паски і влаштовуємо бої крашанками», - говорить Роман Руссу із команди Потапа.

«За Великдень у нашій родині відповідальна моя бабуся Вікторія Іллівна. Бабуся завжди сама готує паски за старовинним рецептом і робить крашанки дуже цікавим способом: варить яйця з цибулею і квітковими пелюсточками. Це було моєю улюбленою забавою в дитинстві. Ми завжди святкуємо разом мусульманські і православні свята, тому моя російська бабуся обов'язково пригощає татарську, і навпаки», - сказала кримчанка Наіле Ібраімова із команди Джамали.

Священик Олександр Клименко із команди Тіни Кароль розповів, що вночі буде правити великодню службу, розговіється паскою та свяченим яйцем, а потім поїде на прямій ефір «Голосу країни» разом із дружиною Світланою, яка буде його підтримувати.

Тренер «Голосу країни-7» Джамала вперше під час прямого ефіру виконає свою нову пісню, присвячену нареченому Бекіру Сулейманову, під назвою «Любити и вірити в нього». А тренер «Голосу.Діти-3» MONATIK на сцені проекту презентує пісню «Упали в любовь и ударились в танцы». Крім того, на глядачів телеканалу «1+1» чекають яскраві сольні виступи учасників проекту та тріо тренерів зі своїми півфіналістами.

Фіналістів визначать глядачі шляхом смс-голосування та телефонних дзвінків, але тренер команди також зможе оцінити виступи своїх підопічних, розділивши між ними 100% свого голосу, що вплине на загальний результат.

Нагадаємо, півфіналістами сьомого сезону «Голосу країни» стали Наіле Ібраімова і Анна Кукса з команди Джамали, Віра Кекелія і Марта Адамчук з команди Сергія Бабкіна, Роман Руссу і Інгрет Костенко з команди Потапа, Олександр Клименко та Katya Chilly з команди Тіни Кароль.

Новини по темі