Учасники «Голосу країни-7» своїм виступом спричинили справжній ажіотаж у центрі столиці

Голос країни

Охочих насолодитися співом вокалістів та взяти у них автограф було настільки багато, що більшій частині довелося розміститись на п’яти ярусах ТРЦ Гулівер та спостерігати за концертом з балкону.

Поділитися:

Напередодні першого прямого ефіру «Голосу країни-7», який відбудеться вже завтра о 21:00 на телеканалі «1+1», найяскравіші фіналісти сьомого сезону Роман Дуда, Віра Кекелія, Анна Кукса, Роман Руссу, Наіле Ібраімова та Галина Шкода влаштували грандіозний концерт у центрі столиці.

Виступ учасників спричинив справжній ажіотаж: охочих насолодитися співом вокалістів та взяти у них автограф було настільки багато, що більшій частині довелося розміститись на п’яти ярусах ТРЦ Гулівер та спостерігати за концертом з балкону.

В рамках заходу учасники команд Сергія Бабкіна, Джамали, Потапа та Тіни Кароль виконали сольні пісні з етапів «Сліпих прослуховувань», «Баттлів» та «Нокаутів» і закликали не пропустити перший прямий ефір цієї неділі.

Мужній і харизматичний учасник з команди Потапа одесит Роман Руссу відкрив концерт своїм потужним виконанням пісні Maroon 5 «Sugar», чим створив справжню творчу атмосферу та «запалив» глядачів.

Особливо тепло публіка зустріла учасницю з команди Сергія Бабкіна та екс-учасницю групи «Армія» Віру Кекелію з піснею «Спи собі сама» Скрябіна, завдяки якій дівчина потрапила у проект та стала першою учасницею команди свого тренера.

Справжнім улюбленцем вечора став останній романтик проекту «Голос країни-7» Роман Дуда, якого глядачі не відпускали до останнього, співали разом з ним та навіть просили виконати пісню «на біс».

Також після концерту учасники вокального шоу провели автограф-сесію, яка продовжувалась декілька годин поспіль.

Нагадаємо, цієї неділі на сцені «Голосу країни-7» виступлять Анна Кукса, Яна Бліндер, Наіле Ібраімова і Ольга Богатиренко з команди Джамали, Олександр Клименко, Katya Chilly, Анастасія Малашкевич і Галина Шкода з команди Тіни Кароль, Віра Кекелія, Роман Дуда, Марта Адамчук та Єгор Шаранков з команди Сергія Бабкіна, а також Роман Руссу, Інгрет Костенко, Ніні Цнобіладзе і Влад Бєлік з команди Потапа.

Дивіться перший прямий ефір сьомого сезону «Голосу країни» завтра о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі