Учасники Голосу країни-9 збирають мільйони переглядів на YouTube

Голос країни
Учасники Голосу країни-9 збирають мільйони переглядів на YouTube

Дивіться відео найпопулярніших виступів.

Поділитися:

Самородки дев’ятого сезону Голосу країни настільки вражають своїм  талантом, що відео з потужними виступами учасників за короткий час б’ють рекорди перегляду в мережі. Найбільше відео переглядають на YouTube-каналі Голосу країни та на офіційній сторінці в Facebook.

Так, найбільше переглядів на YouTube за цей тиждень зібрало відео лвів’янки Оксани Мухи. Її виконання пісні «Шуміла ліщина» на офіційній сторінці проекту в YouTube майже за 3 дні з моменту перших нокаутів переглянули більше 400 000 користувачів. До слова, відео з виконанням Оксани Мухи пісні «В темну нічку» Христини Соловій під час боїв з Михайлом Дімовим побило всі рекорди головної сторінки Голосу країни у Facebook. Менш ніж за 2 тижні відео зібрало більше 1 мільйона переглядів, більше 14 тисяч користувачів зробили поділилися ним на своїх сторінках.

«Ви ніби дали мотивацію кожного ранку прокидатися і посміхнутися. Була в шоці, коли почула, що ваш спів ідентичний Квітці Цісик», «Мороз по шкірі, неймовірно», «Оксана змусила разом з нею прожити і відчути цю пісню», - діляться враженнями користувачі YouTube.

Відео з виступом Карини Арсентьєвої з команди Потапа, яке подивилося понад 390 000 людей, потрапило до трендів YouTube. Дівчина з «помідорного міста» заспівала найвідомішу пісню «The Diva Dance» з фільму «П’ятий елемент», яка славиться надзвичайним колоритом та діапазоном. Для вокалістки це був справжній виклик, адже ця композиція була досить складною для виконання.

«Зацвіла Україна молодими вокальними талантами. Браво!», - захоплюються глядачі у коментарях.

Рейтинг найпопулярнішого відео Голосу країни-9 очолює спільна пісня Катерини Бегу з Dan Balan. Виступ учасниці на етапі сліпих прослуховувань з відомим хітом «Dragostea Din Tei» настільки сподобався прихильникам, що міжнародний тренер вирішив записати радіоверсію. Так, відео спільного виступу вже зібрало понад 7 мільйонів переглядів. Найбільше його дивилися в Україні, Румунії та Молдові.

«Катерина просто перевернула світ своєю версією цієї пісні! У Дана очі світилися, коли учасниця співала! Друге народження хіта!», - писали люди.

Нагадаємо, відкрито продаж квитків на прямі ефіри, де глядачі матимуть змогу побачити улюблених учасників, зіркових наставників та спеціально запрошених артистів шоубізнесу. Вперше в історії проекту можна придбати квитка на генеральні репетиції, аби побачити все найцікавіше, що відбувається за кулісами шоу.

Більше деталей можна знайти за посиланням: https://karabas.com/ua/tours/gk-9  

Цікаві виступи Голосу країни-9 дивіться на офіційному каналі YouTube:

Склад команд можна переглянути за цим посиланням

Новини по темі