Учасники шоу «Голос країни» заспівають разом із Джамалою на її концерті

Голос країни

Учасники проекту візьмуть участь у сольному концерті Джамали у Палаці спорту.

Поділитися:

Стало відомо, хто потрапив у фінал «Голосу країни 7»Учасники телевізійного шоу «Голос країни 7» Анна Кукса, Наіле Ібраімова, Лусіне Кочарян, Кемі Оке та Ніні Цнобіладзе візьмуть участь у сольному концерті Джамали, що відбужеться 12 травня у київському Палаці спорту. Разом з Джамалою вони виконають знамениту композицію групи Queen «Somebody to Love».

Концерт у київському Палаці спорту стане наймасштабнішим з усіх, що відбувалися у кар'єри співачки до цього. Нова концертна програма отримала назву «I believe in U» за назвою однойменного синглу, реліз якого призначений на травень 2017. В її основу покладений новий матеріал, пісні міжнародного альбому Джамали «1944», що був випущений Universal Music Group, а також найкращі композиції співачки різних років. 

Як було заявлено раніше, у концерті також візьме участь фронтмен гурту Бумбокс Андрій Хливнюк та лідер Pianoboy Дмитро Шуров. Разом з Джамалою вони вперше в історії виконають свою спільну композицію «Злива». 

Джамала презентувала пісню, присвячену нареченому (відео)Візуальним оформленням концерту займатиметься компанія Front Pictures, з якою Джамала працювала над своїм тріумфальним номером на «Євробаченні-2016».

Придбати квитки на концерт Джамали у Палаці спорту можна за посиланням.

Нагадаємо, що у квітні відбулися зйомки нового відеокліпу Джамали на пісню I Believe in U. Режисером став Ігор Стеколенко, який зняв більш як сто відеокліпів для українських та зарубіжних артистів, серед яких Океан Ельзи та гурт Brutto. Зйомки тривали 3 дні і проходили у столиці Португалії Лісабоні, місті Сінтра та провінції Алентежу. Прем'єра віідеокліпу відбудеться у середині травня.

Окрім того, 18 березня Джамала отримала премію «VIVA! Найкрасивіші» у номінації «Гордість України», а в лютому стала переможницею музичної премії YUNA-2017, ставши найкращою у номінаціях «Найкращий соло-артист», «Найкраща пісня» та «Найкращий дует» (за спільну композицію з ДахаБраха «Заманили»).

Джамала з піснею «1944» стала переможницею міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2016». На даний момент виступ Джамали у півфіналі та фіналі «Євробачення» на офіційному YouTube-каналі конкурсу сумарно зібрав більш як 26 мільйонів переглядів.

Після перемоги на «Євробаченні» Джамала удостоїлася звання «Народний артист України» та «Почесний громадянин міста Київ».

Улітку 2016 року в Європі та США відбувся перший міжнародний реліз співачки – альбом «1944». Платівка вийшла на найбільшому у світі рекорд-лейблі Universal Music Group.

У вересні відбулася світова прем'єра кліпу Джамали на композицію «1944», який на офіційному каналі співачки на YouTube набрав майже 2 мільйони переглядів.

Організатори «Євробачення» показали, якою буде майбутня арена пісенного конкурсу (відео)У минулому році Джамала відіграла ряд знакових концертів у Єгипті, Туреччині, Литві, Польщі, Німеччині, Швеції та Великобританії, а також стала хедлайнером міжнародних фестивалів European Stadium of Culture (Жешув, Польща), «Джаз на Дніпрі» (м. Дніпро), Atlas Weekend (м. Київ) та Alfa Jazz Fest (м. Львів).

Серед виступів в Україні окремо варто відзначити два концерти у київському НПЦ «Україна», які пройшли з аншлагом, а квитки на додатковий концерт були розпродані всього за 4 дні.

Окрім того, у 2017 Джамала стала новим тренером сьомого сезону наймасштабіношого шоу «Голос країни» на телеканалі «1+1».

Новини по темі