Юрій Горбунов став номінантом премії Тато року-2019

Голос країни
Юрій Горбунов став номінантом премії Тато року-2019

Ведучий розповів про своє ставлення до батьківства.

Поділитися:

Відомі українські телеведучі каналу 1+1 – Юрій Горбунов та Володимир Остапчук потрапили до списку номінантів премії Тато року-2019, у категорію Тато-зірка.

Всього оголошено 35 номінантів у 6 номінацiях: Тато-зiрка, Тато-спортсмен, Тато-лiкар, Тато-освiтянин, Тато-блогер та Вибiр 4mama.ua на сайтi tatoroku.4mama.ua за яких може проголосувати кожен, і таким чином допомогти визначити найкращого Тата року-2019.

Крім Юрія Горбунова та Володимира Остапчука серед номiнантiв також є, Олександр Педан, Олег Скрипка, Сергій Притула, Олександр Усик, Василь Вірастюк та інші.

Я був на пологах, бачив, як син з’явився на світ.

Тому рекомендував би всім батькам в обов’язковому порядку бути присутнім на пологах. Вважаю, що тільки після того, як батько побачив, що відбувалось з мамою при пологах, в яких муках дитина народжувалась, починаєш розуміти, що кожна хвилина проведена з дитиною дуже для неї важлива. Обоє батьків повинні бути завжди поруч з дитиною від самого народження», - розповів про своє батьківство Юрій Горбунов.

Зазначимо, що премію Тато року впровадила медіа-компанія Едiпресс Україна та сайт 4mama.ua, які поєднують експертне оцінювання профільного журі та всенародне онлайн-голосування.  За сумою цих двох етапів визначаться переможцi у кожній з категорій.

Серед експертiв - Людмила Барбір, Валентина Хамайко, Наталія Мосейчук, Ігор Циганик Ігор Кондратюк, Олег Панюта, Ірма Вітовська, Анна Різатдінова та багато інших.

Експерти формували лонг-лист за критерiями: внесок у популяризацiю теми вiдповiдального батькiвства, громадська дiяльнicть направлена на допомогу дітям у різних напрямках та загальне проявлення рис тата, як проявляє себе як батько, що пише/говорить про батьківство.

Нагадаємо, що за результатами голосування у червні відбудеться святкова церемонiя нагородження. Серед усiх учасникiв голосування будуть розiгранi квитки на церемонiю нагородження.

Новини по темі