Вагітна Джамала не стримала сліз від виконання української колискової

Голос країни

Олена Луценко розвернула до себе всі тренерські крісла.

Поділитися:

На телеканалі 1+1 відбулась успішна прем'єра нового восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль.

Того вечора на сцені виступила 20-річна Олена Луценко з Білої Церкви. Своїм чуттєвим виконанням пісні Колискові зорі Ніни Матвієнко дівчина довела Джамалу та свого майбутнього зіркового наставника Сергія Бабкіна до сліз. Цікаво, що Сергій навіть назвав артистку одним з головних претендентів на перемогу у восьмому сезоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виступ Зіанджи на Голосі країни 8 посів перше місце у трендах YouTube

«Я досі плачу, адже ви співали від щирого серця. Я відчула вашу душу, справжню та чисту. А таких природніх народних голосів я ще не чула. Ви є нашим скарбом», – сказала Джамала, борючись з трьома тренерами за голос дівчини.

Сергій Бабкін – багатогранна людина. Тому мені цікаво з ним попрацювати, думаю, в нього є чому повчитися. Я хочу експериментувати й відкритися на Голосі наповну, – зізналася Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник Голосу країни-8 розтопив серце Тіни Кароль

Зазначимо, що Олена прийшла на Голос Країни, щоб прославити свою співочу родину та довести, що українці – талановита нація. Уся сім'я дівчини співає, хоча музичної освіти немає ні у кого. Батьки покладають великї надії на Олену. 

Новини по темі